woensdag 16 mei 2012

Eerste ontwerpen!
Afgelopen dagen heb ik me verdiept in software om ontwerpen te maken voor flock- en flexfolie om dit vervolgens met een plotter te laten snijden.


Als eerste een relatief eenvoudig ontwerp. Juist door zijn eenvoud vind ik het erg mooi geworden. De combinatie van paarse flexfolie met 2 kleine glitter flexfolie details maken het wat mij betreft extra af.
Het meisje wat 3 werd, was er erg blij mee!

Toen het eerste shirt af was, had mijn middelste zoon natuurlijk ook een wens..... "mama, ik wil helikopter". Hij is 2. Hij naar bed en als verrassing ging ik voor hem aan de slag......

........... met dit als resultaat.
Dol gelukkig is de peuter, hij wilde hem gelijk aan. Trots laat hij aan iedereen zijn helikopter zien en vertelt erbij dat mama die gemaakt heeft.

Zo trots als mijn peuter is op zijn shirt, zo trots ben ik op mezelf dat ik eindelijk de computer gepakt heb en gewoon ben begonnen! Er zullen nog vele ontwerpen volgen. Iedereen mag natuurlijk suggesties geven voor ontwerpen!
2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor! Plaats ook eens een link naar de software? En die plotter, hoe werkt dat? Ook ben ik benieuwd of die kleine stukjes goed blijven in de was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor je reactie! Binnenkort zal het shirt de was in gaan, peuter heeft netjes met slab gegeten om shirt zo lang mogelijk aan te kunnen hebben ;). Zelf ben ik ook heel benieuwd of de fijne lijntjes blijven zitten.... word zeker vervolgd! Over de software en plotter zal ik ook nog een bericht plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...