zaterdag 10 augustus 2013

Schooltas voor kleuter

Onze middelste gaat naar school, maandag begint hij. Wat heeft hij er zin in om ook naar de basisschool te gaan net als zijn grote broer. Natuurlijk hoort daar een tas bij. Want er moet fruit mee, roggebroodjes voor de lunch en 2 bekers drinken, ze hebben een continu rooster.  Zijn trommeltjes en bekers had hij al snel uitgezocht. De tas liet even op zich wachten. Hij wilde zo graag een "cars"-tas. "Super cool is dat mam". Ja zijn woord gebruik past hij al prima aan. 
Tja laat hij nou een mama hebben die het vertikt om veel geld neer te tellen voor zo'n cars-rugtasje waar iedereen mee rond loopt. Die eigenlijk of veel te groot of net te klein zijn. Ik opperde dus om er zelf 1 te maken. "Mam als er maar een cars op komt, dan is het goed". 


Schooltas voor kleuter

Hij is er zo blij mee!

Stoer he?

Schooltas van jeans gemaakt

Gemaakt van een oude, niet geschikt model spijkerbroek die veel te wijd was.
Zelf koos hij de cars applicatie en de stoere voeringstof uit. Een katoentje met allemaal vervoersmiddelen erop, helikopters, vliegtuigen, bussen, auto's, raketten etc. Rits had ik nog in mijn voorraad.

Precies op tijd af..... maandag zijn eerste schooldag. Wat zal het stil zijn in huis met alleen dochterlief in huis. Dat wordt wennen.

8 opmerkingen:

 1. Gaaf....Enne suc6666 op school voor zoonlief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stoere tas, zal ie heel blij mee zijn.


  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel stoer - die valt wel op aan de kapstok op school. En makkelijk wasbaar als er een keer een beker gelekt heeft.
  Veel succes maandag (voor jullie allebei).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel leuker dan een 'echte' cars tas!
  stoer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tas. En deze kan hij ten minste op de kapstok identiferen als die van hemzelf (tussen al dezelfde cars-tassen). Fijn dat hij er content mee is.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...