zondag 3 mei 2015

Aktie en wat ik deze week meeneem

Zoals jullie wellicht al lazen, zullen er geen bestellingen verzonden worden komende week. Ook de email zal wellicht minder snel dan jullie gewend zijn, beantwoord worden. En dat juist in de week van mijn 3 jarig bestaan. Slechte timing? Heeft helaas niets met timing te maken, maar onze middelste knul wordt voor een paar dagen opgenomen en ik ga natuurlijk met hem mee en blijf aan zijn zijde.

*********
Om toch een beetje te vieren dat de webshop deze week 3 jaar bestaat en natuurlijk ook om tegemoet te komen aan het ongemak dat jullie langer moeten wachten op jullie spulletjes, krijg je met de code:

mei2015

10% korting op alle producten*, 
* uitgezonderd de reeds afgeprijsde artikelen, kadobonnen en de verzendkosten.


De korting is geldig tot en met moederdag 10 mei 2015

De aktie met de gratis haaknaald blijft gewoon doorlopen en ook op het CAL2015 pakket krijg je 10% korting en een haaknaald, alleen geldt de code van de gratis verzending zoals je wellicht begrijpt dan niet.

*********

Voor de momenten dat ik als mama niet veel kan doen, neem ik wat spulletjes mee om de tijd door te komen. Ik ga mijn omslagdoek maar eens afhaken, alleen de rand moet nog gedaan worden. 

Omslagdoek haken, seems like old times, softfun denim

Daarnaast hoop ik de Clover clam shell etui uit te kunnen testen, lijkt me perfect om mee te nemen, aangezien je die met de hand in elkaar naait. Stofjes uitgezocht, bijpassend garen en mezelf eens getrakteerd op de wonderclips. Oke, liever had ik het vrolijke kleuren assortidoosje uitgezocht, maar die zijn momenteel moeilijk te leveren en ik wil liever niet dat jullie mis zouden grijpen, dus een zakje met 10 rode in mijn tas erbij gestoken. Rood is ook mooi.

clover clam shell etui en wonderclips

Natuurlijk gaat er ook een voorleesboek mee. Hij is helemaal fan van "Virgilius van Tuil". Nog 1 boek hebben we te lezen, voor de zekerheid gaat "De dwergjes van Tuil" ook nog maar weer mee.  Hij houdt enorm van kleuren en dus ga ik hem verrassen met een grote kleurpotlodendoos. 12 opmerkingen:

 1. Veel beterschap voor je zoon en dat hij snel weer mee naar huis mag.Je gaat je tijd wel om krijgen en zelf naai ik niet graag met de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor je zoon en fijn dat moeders zo aan zijn zijde is. Je hoeft je ook niet te vervelen zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en je webshop stond al op mijn lijstje om te bezoeken. Dat ga ik dan maar eens direct doen ;-)

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte met alles meid....ik denk aan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel beterschap voor je zoon en veel sterkte voor jezelf!! Valt niet mee om mee 'opgenomen' te worden!! Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel beterschap voor je zoon en veel sterkte voor jezelf!! Valt niet mee om mee 'opgenomen' te worden!! Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We denken aan jullie, al het liefs van deze kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap voor je zoon! Helemaal begrijpelijk dat je zo veel mogelijk aan zijn zijde blijft, volgens mij heb je genoeg bij je om de tijd door te komen.
  Succes en sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel beterschap en succes in het ziekenhuis!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...