vrijdag 23 september 2016

Candy dress van LMV

Het is mijn eerste naaisel uit een van de La Maison Victors die ik in mijn bezit heb.
Ik vind het een leuk tijdschrift om door te bladeren en wat te lezen, maar ben nog steeds niet laaiend enthousiast over de patronen... ook de Candy dress waar iedereen zo lyrisch over is, behoort niet tot mijn favorieten. Maar ach, tis een leuk exemplaartje geworden en je naait het zo in elkaar.
Oke, dit exemplaar heeft al vanaf begin juli geknipt in het atelier klaar gelegen. Deze dinsdag bedacht ik me dat ik hem toch echt eens in elkaar moest stikken, voordat de zomer echt over zou zijn en ze er niet meer in zou passen.... wat fijn toch dat het nog steeds heerlijk weer is!

Tja en dochterlief was helemaal blij met het jurkje en nog blijer met het stofje, want die had ze al zo lang op het oog. "mama je bent de allerliefste mama omdat je kunt naaien".
Zal ze nog meer kleertjes willen?

En eens een keertje een honingraat steek gebruikt als zoomafwerking ipv de coverlock die ik normaal gebruik. Oke ik was eigenlijk gewoon te lui om de kleuren om te zetten op de coverlock en het is toch leuk om eens wat nieuws uit te proberen :).9 opmerkingen:

 1. Geslaagde jurk hoor. En dit stofje was hier door dochterlief ook enthousiast ontvangen. Flamingo's en dan met name roze doen het gewoon goed!

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. herkenbaar, ik heb ook niks met de patronen uit het blad. een gezellig blad om door te bladeren maar verder niet. Toch is het jurkje wel heel leuk geworden, t stofje is vooral heel mooi, en goed idee deze steek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk, Anouk heeft precies dezelfde! Zelfde patroon, zelfde stof hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hetzelfde. Ik heb al meerdere dingen eruit gemaakt. Maar lang niet alles is draagbaar en er zitten vaak fouten in. Een jas voor mij die niet goed zit. Een jurk die niet goed past. Kindertrui die veel te breed valt. Ik dacht er laatst aan om ze allemaal grondig door te bladeren en misschien maar gewoon op marktplaats te zetten.
  De laatste tijd bwn ik meer van de pdf patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar deze is wel erg leuk geworden!! Straks een beestje er over (mini mila???) en dan kan ze hem best nog wel een tijdje aan. Mocht hij te klein zijn volgens jaar..... 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bekend stofje!! Ikzelf vind vooral in de begin tijd dat er een aantal iconische jurken in de lmv staan. Nu wel wat minder...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie jurk is het geworden,fijn dat ze er zo blij mee is.
  Ze kan hem nog wel ff aan als het zo blijft met het weer.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...