zaterdag 23 april 2016

Sancho naai-kamp

Het is hier even stil geweest. Ik was eerst druk met de voorbereidingen van het naaikamp, toen het weekend op kamp en daarna bijkomen en achterstallig werk weg werken ;). 

Wat heb ik genoten vorig weekend. Stel je voor, een heel weekend zonder storen door kinderen enzo, zonder te hoeven koken of nadenken wat je zou moeten gaan koken ;), kunnen werken achter de naaimachine. In een inspirerende omgeving met nog 37 andere naai-fanaten, tips krijgen, ideeen op doen, uren, maar dan ook echt uren met je eigen hobby bezig zijn! Dat is voor mij echt het wahalla! 
Ohja en dat we met elkaar op kamers sliepen, corvee diensten hadden, onderbroeken lol, dat maakte dat je toch ook wel event erug in de tijd ging naar kampen van vroeger.

Uiteraard moesten af en toe ook de benen gestrekt worden en een frisse neus halen..... dan moet je een doel hebben toch? Laat er nou ook nog eens echt een super leuke stoffen-fournituren zaak zitten in Nunspeet. Daar moesten we dan ook echt even heen. Slechts 1 coupon gekocht en heel wat stoffen weggenaaid!

Een impressie:


Er waren 3 werkruimtes..... voorzien van bijpassende namen door de organisatie! Ik begaf me van vrijdagavond van ca 19:00 tot 23:15, zaterdag 9:15 tot 23:30 met een break van zo'n 2 uur naar de plaatstelijke stoffenwinkel en zondag van 8:45 tot 15:00 uur in Klein Bangladesh. 

Mijn naaiplek tijdens het Sancho weekend

Onze zaal met mijn plekkie :).

Mijn naaiplek tijdens het Sancho weekend, zondag middag

Klein Bangladesh

Deze lappen zijn allemaal omgetoverd tot kledingstukken. Voor mijn knullen, dochterlief en mezelf heb ik minimaal 2 stuks genaaid!


sneak preview

Binnenkort laat ik zien wat ik allemaal gemaakt heb!

Nu eerst gezellig met mijn mannen de hort op, vakantie vieren! Dochterlief logeert bij opa en oma, dus tijd voor stoere grote jongens zaken.

4 opmerkingen:

 1. Wauw!! Dat lijkt me idd een Walhalla!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk, zo'n heel weekend creatief met gelijkgestemden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, die roze lap herken ik!

  Leuk dat je het fijn hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijk weekend, ben benieuwd naar de creaties.
  Hele fijne vakantie met de jongens.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...