vrijdag 19 februari 2021

Quilt project

 Als je me op instagram (@mamariekes) of facebook volgt, heb je al eens iets voorbij zien komen van het project waar ik mee bezig ben. Nu weet ik dat niet iedereen mij daar volgt en dus nu ook even hier een berichtje over de quilt waar ik al geruime tijd mee bezig ben.


quiltEen quilt heeft tijd nodig, tijd in je hoofd om te bedenken wat je wilt maken, lapjes uitzoeken, naaien en tot slot het doorquilten van alle lagen. Ook dat is een hele onderneming.

Ik geniet echt van elk onderdeel van het proces. 

Momenteel ben ik in de fase van het doorquilten. Iets waar ik nog niet veel ervaring in heb, eigenlijk ben ik gewoon een enorme beginner wat freemotion quilten betreft. Maar wat vind ik het ontzettend leuk om te doen. Ik heb mijn angst opzij gezet dat het niet mooi wordt, dat ik het nog niet goed genoeg kan en geniet eigenlijk van het tekenen met de naaimachine en te ontdekken wat het quilten met het patroon doet. Het is ontzettend arbeidsintentief, ik probeer met regelmaat even achter de naaimachine te kruipen en laat mijn werk dus gewoon zo achter op de tafel. Toch heerlijk dat ik een eigen atelier heb. 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...