woensdag 1 januari 2014

Winterjurk en nieuwjaars wensen

Winterjurk princess castle


Gelukkig nieuwjaar!

Wordt het een jaar waarin je je wensen en dromen achterna gaat? Creativiteit een centrale plaats in gaat nemen? Je liefdevol kan genieten van alle kleine en grote dingen om je heen? Ik wens het jullie allemaal toe!

Vorig jaar opende ik het nieuwe jaar met een aantal goede voornemens, vooral geinspireerd door alle lieve medebloggers. Ik heb niet alles kunnen realiseren, maar de jas is gemaakt voor dochterlief, een volwassen broek gemaakt als examenstuk, een give away heb ik georganiseerd. Heb een enkel kledingstuk voor dochterlief gekocht, mijn naaitafel was eerlijk gezegd bij tijd en wijlen een enorme puinzooi en ik heb zeker niet elke maand iets gerecykleerd. Toch kijk ik terug naar een zeer vruchtbaar jaar! 
Ik heb zoveel stappen gezet, letterlijke stappen. Sommigen zullen weten dat ik eindelijk vanaf september gestart ben aan een revalidatie traject. Daarom was het de laatste maanden hier ook een stuk rustiger. Achter de schermen heb ik keihard gewerkt. Heb weer goed leren lopen en na 2,5 jaar niet hebben kunnen fietsen, weer gefietst! Nog kleine en korte stukken, maar ik ga vooruit. Langzaam maar zeker word ik weer mobiel!

Voor 2014 stel ik mezelf heel andere doelen. Het grootste doel is om samen met mijn gezin op vakantie te kunnen in de zomer, samen een fietstocht te kunnen maken en genieten van een boswandeling. Vertrouwen op mijn gevoel, liefdevol opvoeden en genieten van alle kleine dingen om mij heen. Gewoon kunnen leven!
Mijn andere droom? De realisatie van mijn eigen atelier. Een eigen plek waar plaats is voor het geven van workshops en mijn webshop en in de wat verdere toekomst andere cursussen.

Zo dit was een klein kijkje in mijn persoonlijke leven..... 

En nu mijn laatste naaisel, een winterjurk voor onze kleine peuter! Ik gebruikte mijn aangepaste patroon van het bekende model "Princess Castle" uit een Ottobre. Deze variant is gemaakt van nicky velours en de halslijn is afgezet met elastiek met een randje kant. Een lekkere warme en zachte variant waar ons grietje helemaal blij mee is. Het was overigens zeer moeilijk een bijpassende legging te vinden. Het is niet geheel naar tevredenheid gelukt, maar het misstaat gelukkig ook niet.


Winterjurk


Winterjurk Princess Castle


10 opmerkingen:

 1. Wat een lekker jurkje! En mooie doelen voor 2014! Ik hoop dat deze mogen uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jurkje. Knap hoor dat je dat ook nog lukt met alle drukte.
  Ik zal duimen dat het lukt om je wensen te vervullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien is ze er blij mee. Leuk. Een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een mooi jurkje geworden en ze staat te lachen en dat zegt genoeg.
  Ook jij en je gezin een goed, gezond en creatief 2014 gewenst.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook vanuit hier alle lieve wensen voor 2014 en verder gewenst... Dat al je grote en kleine dromen mogen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtige winterjurk! Doet me denken aan mijn eigen jeugd, toen ik van die heerlijk warme jurkjes kreeg, door mijn moeder genaaid.
  Een prachtig 2014 gewenst, en ga zo door met je blog (en winkel!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi jurkje en verder heel veel sterkte met je revalidatie. Knap dat je al zo ver weer bent gekomen, mag je trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf he die nicky velours?! Het staat dr geweldig! Je hebt prachtige plannen veel succes en geniet van het dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke vooruitgang in 2013. Ik wens je heel veel succes met het realiseren van je dromen voor 2014! En wat het jurkje betreft: super! Ik vind de maillot juist wel mooi, wat dieper van kleur, maar ook mooi oranje. Erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze post gemist! Leuke jurk en mooie plannen! Hoop dat je ze mag realiseren :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...