woensdag 18 november 2015

oke, met de billen bloot....

zo heel voorzichtig postte ik gisteren op mijn facebookpagina dat ik naar de weekmarkt in Doetinchem geweest was. Je weet wel, een markt met groentenkramen, kaasboer, notenboer en een paar stoffenkraampjes. Oke iets meer dan een paar stoffenkraampjes, maar wel echt veel minder dan zo'n 4 jaar geleden. Soms heb je gewoon geluk en soms heb je pech.
Ik was op zoek naar broekenstof voor mezelf. Gewoon een mooie jeans, zo moeilijk zou dat toch niet moeten zijn. Wel dus, niet gevonden terwijl mijn broekpatroon klaar ligt om nu van een goede lap te maken. Dus wie helpt mij met de perfecte jeans stof te vinden? Heel graag de gouden tip waar jullie je jeansstof halen!

Maar goed, toch ging ik met redelijk wat gewicht in die echte marktplasticzakjes, want tja ik ben mijn handige opvouwtas kwijt geraakt, terug naar huis. 

Stofjes goen tinten

stofjes bruin/oranje tinten

stofjes roze/blauw

Tja als er een kraam staat met heel wat Stenzo, Dapper etc stofjes voor € 1,0 euro per meter dan wordt het gevaarlijk, voor mij dan, jullie zouden je vast veel beter in kunnen houden en je niet wagen aan 28 meter stof.... oepsie :)

Vergeet ik nog 2 lappen. Ik weet niet of de kleur een beetje duidelijk overkomt ;).

Roze verkleedjurk

Want dochterlief wordt bijna 4 en dan staat Sint ook nog op de stoep binnenkort dus ergens moet er dan maar een hele erge roze verkleedjurk gaan komen dacht ik zo. 20 opmerkingen:

 1. 1 of 10 Euro per meter?
  Ik kan me zoiezo al niet zo goed beheersen bij de stofjes van Stenzo... Je hebt mooie stofjes gekocht hoor! Wat zei manlief eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Manlief stond erbij en keek er naar... en zei: goh is dat alles wat je gekocht hebt, je had best met mee kunnen nemen. En nee dat was niet cynisch bedoeld maar serieus. Ik heb gewoon een super kerel!

   Verwijderen
  2. Wow super. En echt 1 euro is echt niks! Heerlijk even naar de markt!

   Verwijderen
 2. Ja echt 1 euro per meter... en blijkbaar vond hij het wel grappig dat ik zoveel stoffen mee nam want ik hoefde ook nog maar eens 20 euro af te rekenen. Soms heb je gewoon geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgnde keer ga ik met je mee... Kopen we de hele kraam op hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow das echt veel! Maar voor die prijs kun je het niet laten liggen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, kan me voorstellen dat je dat niet kon laten liggen. Ben benieuwd wat voor moois er allemaal van gemaakt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die prijs zou ik ook wel met wat lapjes thuis zijn gekomen. Je hebt nu vast wel een geschikt stofje voor de Sancho tas.
  Wat betreft de jeans stof, die koop ik graag bij Kleurenmix, zit stretch in, in meerdere kleuren verkrijgbaar, en is van goede kwaliteit.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Groot gelijk om zoveel stofjes te kopen aan die prijs!Ik kom zulke stofjes aan die prijzen nooit tegen maar het is je gegund.Ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1 euro, serieus.... Dat zou heel fout zijn....
  Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken en hoe die rozer dan roze prinsessenjurk er uit komt te zien! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aan die prijs zou ik mij ook even laten gaan :-) Benieuwd naar de mooie creaties die gaan volgen. Fijne avond, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tis maar goed dat de markt met die kraam niet in Amersfoort staat haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super dat je zo'n kraam tegenkwam. Ik zou me ook niet ingehouden hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Ik zou ook gezwicht zijn. (manlief zou trouwens ook doodserieus vragen of ik echt alles had wat ik wilde hebben). En nu aan het verwerken....
  Die roze prinsessenjurk (met heel veel zwier) kan ik me helemaal voorstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja voor z0'n prijs moet je uitzonderingen maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. kun je die beste man niet naar ons sturen? zo,n marktkoopman wil ik wel op de markt die stoffen van 1 ,00 euro per meter verkoopt :-)
  Succes met de jurk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh voor die prijs zou ik ook overstag gaan. Mooie stokjes heb je gekocht. Misschien de volgende keer hele rollen kopen en in de webshop zetten? Hihi, kunnen wij ook een beetje genieten.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...