zaterdag 27 februari 2016

Atelier MaMarieke geopend, super dag!

Vandaag was het dan zo ver, de samen-naai-dag / naaicafe in mijn atelier waar ik begin januari een oproep voor deed.
Concept; kom lekker naaien, help elkaar en test mijn ruimte uit :).


Druk aan het naaien in atelier MaMarieke


Toch stiekem wel even spannend hoe het zou gaan verlopen. Of iedereen zijn draai zou kunnen vinden, of het niet te lang was, of de ruimte wel goed ingericht zou zijn.....  
Uiteraard was dat nergens voor nodig, want het was ontzettend gezellig, relaxte en zeer inspirerende dag! 
Vooraf had ik natuurlijk veel te veel plannen. Uiteindelijk heb ik zelf niet veel genaaid, maar dat geeft niet. Ik vond het heel fijn tips te geven, een patroon goed passend te krijgen, te kletsen, mijn passie delen en te zien hoe iedereen heerlijk bezig was! Het heeft mij een enorme boost gegeven en veel kracht om door te gaan met al mijn ideeën! 


hard aan het werk

Gisteren toch de indeling nog veranderd, zodat we aan een lange tafel met elkaar zaten in plaats van in 2 groepjes verdeeld. Ik vond het heel gezellig om zo te zitten en te ervaren dat deze indeling dus ook in de ruimte kon. Manlief heeft gisterenavond ook nog even de vlaggenslingers opgehangen, immers was het toch wel een feestelijke dag, zo'n inwijding van mijn atelier!

creatief bezig

Iedereen had zijn eigen project meegenomen. Het was zo gezellig druk dat ik net bedacht dat ik te vergeten ben om foto's te maken van de projecten. Er is hard gewerkt aan een shirts, waarbij we 1 patroon op maat gemaakt hebben, tas, kindershirts, mannen-bermuda, nachtjapon, bh, blazer en een jurk.

Lieve José, Jos, Eveline, Suzanne, Corinda en Marjolein dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid! Ik hoop dat het voor jullie net zo inspirerend is geweest als voor mij!12 opmerkingen:

 1. Lieve Marieke, het was een super dag!!! Dochterlief is helemaal blij met haar aapjes-jurk en op dit moment stik ik de zoom in het pyamashirt van middelste dochter.
  De terugweg dikke file, maar zelfs dat mocht de pret van deze gezellige, creatieve dag niet drukken!!
  Tot snel en als je nog eens iets wilt testen, dan geef je maar een gil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, te lang! Eerder te kort! Maar, misschien ook gewoon nét iets te veel gepraat :). Heb me prima vermaakt en ben dan misschien niet zo erg opgeschoten, maar heb wel zo de nodige tips gehad!
  Groet,

  Marjolein.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat het zo goed mee gevallen is,op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een inspirerende dag gehad! Je hebt een prachtige ruimte, het was goed verzorgd en zo met creatievelingen bij elkaar brengt een heerlijke energie in de ruimte! De tijd is voorbij gevlogen, dankjewel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom zijn die leuke ateliers altijd zo ver weg :-)) Veel succes !!!

  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er gezellig uit. Ach ik heb al geshopt in jouw winkeltje en kan nu genieten van de foto's. Het is heerlijk om elkaar zo over het internet te kunnen inspireren. Op naar de volgende date?

  Groet Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was Leuk, mijn shirt is goed gekeurd. Jouw atelier is hartstikke Top. Deze dag om in te lijsten. Dus Marieke lekker doorgaan met het uitvoeren van je ideeën. Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke dag gehad op een super mooie locatie. Vol energie naar huis, nu lekker aan het nagenieten van alle inspirerende ideeën. Marieke bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een klinkend succes! Fijn voor je!
  Geniet nog maar lekker na,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat het zo'n gezellige dag is geweest de ruimte ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit!!
  Veel plezier ervan en met het geven van je workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hé? Gezellig samen naaien! Wij doen het twee avonden per maand en het is altijd een succes. Het komt mij wel bekend voor dat je weinig tijd hebt om zelf te naaien, maar dat nemen we er met de glimlach bij!
  Veel succes verder!
  Kristel (uit Zele, België)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...