dinsdag 15 juni 2021

Wat gebeurt er toch?

 Er gaat werkelijk een nieuwe wereld voor me open... de wereld van de groeispurt van de puber. 

Nooit gedacht dat mijn kleine beebje zo hard kon groeien, zoveel kon eten, nog meer kon groeien en ik steeds verder omhoog moest gaan kijken. 

Consequentie van al dat eten en groeien, is dat ik er afgelopen zondag achter kwam dat hij werkelijk waar nog maar 1 goed passend t-shirt en 1 passende korte broek heeft. Kwestie van prioriteiten verleggen en aan de naai te gaan voor hem. 


Diezelfde avond sneed 3 Billies van Zonen09 voor hem en nog 2 boxers onder het mom dat ik echt zo min mogelijk restjes stof terug in mijn kast wil hebben. Een ander restje stof sneed ik ook nog even op.Tijdens het luisteren naar een boek, heb ik alles in elkaar gezet. Ik ben benieuwd naar zijn reactie als hij straks thuis komt. 


Nu nog op zoek naar een patroon voor een korte broek, schroom niet om suggesties achter te laten voor lange, smalle pubers.


1 stofje vind je nog terug in de webshop:

crosses tricot


4 opmerkingen:

 1. Goede avond, misschien is de spekbeen jogger of muddi's jogger iets. Zijn gratis patronen en ik zie er meiden en jongensversies van langs komen op facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je suggesties, kende ik nog niet. Zijn wel lange broeken alleen, maar die zijn vast ook wel weer nodig over niet al te lange tijd ;).

   Verwijderen
 2. Ook 10 jarigen groeien hier maar door, dus héél herkenbaar😉. Maar het blijft toch geweldig dat ook die pubers nog altijd graag in kleding loopt dat je zelf maakt😃.
  (Ik kon hier van reststukken nog een paar mouwloze shirts maken met wat stukjes effen tricot en wat fantasie-colorblocking. Zelfgemaakte boxers lijken hem nog altijd een horror... die ene fout blijft me dus maar achtervolgen🙈😝)
  Voor korte broeken patronen in (gespierde spijker)puber maten houd ik mij ook aanbevolen, want die maakte ik eerder nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja, je moet natuurlijk wel een stoer stofje gebruiken voor boxers ;). Heb in een oude lmv een korte broek gevonden, maar nog niet kunnen naaien... eigenlijk twijfel ik ook een beetje over de maat. Druk met andere dingen geweest.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...