woensdag 13 juni 2012

Laptop hoes

Aangezien mijn laptop elke vrijdag mee naar het zwembad gaat om de wachttijd tijdens kleuters zwemles te overbruggen, werd het hoog tijd om daar eens een fatsoenlijke hoes / etui voor te maken.
Ik heb nog meters skai, nepleer, boven op zolder liggen, werd ooit voor een habbekrats weggedaan bij een meubelmaker en tja dan word ik hebberig....... erg? Ach vast wel herkenbaar toch ;)....
Met patroon bedenken, 2 stiksels, 4 kam snaps plaatsen en om het nog wat op te fleuren een bloemetje uit een andere kleur sky geknipt te hebben, was ik binnen 30 minuten klaar!


Volgens mij overigens perfecte stof voor een laptop hoes, want 1. het stoft niet en 2. het is wat stroef zodat de laptop er ook niet makkelijk uit kan glijden. Deze vrijdag maar de proef op de som nemen hoe hij bevalt!

3 opmerkingen:

  1. Super leuk geworden zeg, en ik snap dat je die stof meenam, met die bloemetjes :) Is het niet handig om nog een beetje stootvast voerinkje mee te naaien? Dun neopreen ofzo?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb daar kort over gedacht, maar ik had het niet in huis... dus dacht ik dat maar niet te doen ;). Het moest gewoon vandaag gedaan worden, vond ik.... soms heb ik dat.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...