maandag 24 maart 2014

Maarallerminstsaai!

Kennen jullie het blog van "Eva" maarallerminstsaai al?
Zij mailde mij al eens eerder nadat ze een bestelling geplaatst had en zo ben ik er dus opgekomen. De moeite waard om eens een kijkje op te nemen.
Nu kan ik jullie verklappen dat "Eva" zelf aller minst saai is! 
Zo ontving ik gisteren spontaan uit het niets dit uiterst lief en spontaan mailtje van haar!


*****


Hoi Marieke,
Ik wil even laten weten hoe enorm blij ik ben met je webshop! Afgelopen week bestelde ik paspelband en had dat keurig de dag er na in huis. Ik maakte er een stoer broekje mee (zie bijlage)
Ik ontdekte voor mezelf ook een manier om de 'gaten'  voor het knoopsgatenelastiek af te zetten. Ik deed dit met strijkveloers. Misschien is het een manier die je al lang kent (ik kan me voorstellen dat er meer mensen op dit idee zijn gekomen), maar ik wilde het toch even met je delen, voor het geval het nieuw voor je is. Tot nu toe houdt het heel erg goed (evenals de gaten in de broeken die ik stopte met strijkveloers, dit gaat heel goed, mits je de binnenkant ook voorziet van een stukje strijkverloers) 
Voor de broekjes en het rokje dat ik maakte gebruikte ik kamsnaps.
Doordat ik al deze fijne dingen ontdekt heb, is mijn plezier in het naaien en creatief-zijn weer helemaal teruggekomen. Het afgelopen jaar heb ik mijn naaimachine nauwelijks aangeraakt (en begon ik al spijt te krijgen van de modevakcursus die ik ooit volgde) maar nu is mijn zin weer helemaal terug.
Groeten, Eva (Maarallerminstsaai)

*****

Is dat niet super lief? Daar word je toch ontzettend blij van om te lezen? Ik in ieder geval wel. Zo leuk om iemand te kunnen inspireren met mijn shopje, dat geeft mij een smile op mijn gezicht. 
Nu vond ik het idee om flockfolie te gebruiken om een knoopsgat te maken wel echt goed bedacht. Ik weet dat er velen zijn die wat knoopsgatenvrees hebben, zelf behoorde ik ooit ook tot die groep namelijk. Dan is dit toch ideaal? 
Ook het elastisch dubbelzijdig paspelband met een glimmende en matte kant, heeft ze in een broek verwerkt met de niet glimmende kant in het zicht. Heel stoer geworden vind ik.
Met haar toestemming heb ik het mailtje met de foto's hier geplaatst. 
"Eva" bedankt!

3 opmerkingen:

  1. hoera!!! Voor de knoopsgaten techniek!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. graag gedaan Marieke! Ik heb geen knoopgatenvrees, maar een knoopsgatenhekel. En daarom zijn kamsnaps ook zo'n uitkomst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het moeilijk om die kam snaps in het stof te doen,heb er al heel veel moeten losmaken...Ben een beginner met naaien dus nog geen knoopsgat gemaakt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...