woensdag 30 april 2014

MaMarieke 2 jaar! Give away

In de maand mei bestaat de MaMarieke webshop alweer 2 jaar! 
Dank jullie wel! 
Zonder jullie zou ik mijn 2 jarig bestaan niet gevierd kunnen hebben en dus wil ik deze mijlpaal graag met jullie vieren. Vieren jullie dit met mij mee?

In mei komt er elke week een give away, kadootjes bij elke bestelling en leuke aanbiedingen in de webshop.


MaMarieke 2 jaar, Neon pakket

Wellicht heb je op facebook al voorbij zien komen dat eindelijk de fluor neon kleuren flexfolie beschikbaar zijn. Het zijn echt super gafe kleuren! Daarom geef ik deze eerste week op zaterdag 10 mei dit neon pakket weg. 

In het pakket zit:

*1 vel neon geel flexfolie
* 1 vel neon roze flexfolie
*1 vel neon groen flexfolie
*1 vel neon oranje flexfolie

Echter deze give aways gaan wat anders dan normaal. 
Je kan namelijk niet jezelf opgeven, maar zou het niet geweldig zijn als je iemand anders blij kan maken met dit pakket? Iemand die jij het gunt om zo'n knal pakket te krijgen, een goede vriendin die je eens in het zonnetje wilt zetten, of die lieve buurvrouw die altijd voor je klaar staat, misschien wel een juf, je (schoon)zus, of die creatieve kerel, een collega of onbekende blogger die je volgt etc. Zelf maak je dan kans op een kortingsbon van 10% .

Laat een berichtje achter wie jij wilt nomineren voor dit pakket en waarom. Wil je de reden liever niet hier op het blog zetten, dan kun je mij natuurlijk ook mailen. 
info-aapje-mamarieke-nl

Op zaterdag 10 mei laat ik weten wie het pakket gaat ontvangen en komt er een nieuwe give away online!

Volg mijn blog, of like mijn facebook pagina zodat je op de hoogte blijft van de uitslag en nieuwe give aways! Ook zou ik het erg waarderen als je op je eigen blog een beetje reclame wilt maken voor de give away. Op die manier heb jijzelf natuurlijk ook meer kans om genomineerd te worden. Je kunt daarvoor dit plaatje gebruiken.

14 opmerkingen:

 1. leuk ik ga er even over nadenken wie ik ga nomineren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh... super gaaf... ik nomineer mijn creabea dochter Erika.. Maar ook gefeliciteerd met je 2 jarig blog feestje :) wat een gezellige boel maak je ervan... ITS PARTY TIME :) Groetjes, trees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vergeet je helemaal te feliciteren! Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He gefeliciteerd! Leuke actie joh! De eerste die in mij opkomt te nomineren zou jij zijn hahaha... Maar dat gaat niet, dus gun ik het Ineke graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Ik nomineer Stipjes en Datjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt multivroon! Ik had net iemand anders bedacht... Maar lastig hoor!
  Ik nomineer iemand die ik via een forum ken. Haar volledige naam weet ik niet en kan ik dus niet noemen. Ze geeft mij altijd veel steun en tips. Ik ben blij haar te 'kennen'. Zelf heeft ze het ook niet altijd makkelijk. Kinderen die regelmatig naar dokter/kinderarts moeten en zo. Ze naaide voorheen ook, maar heeft daar geen tijd voor nu. Flexfolie is een mooi 'klein' project om toch creatief bezig te kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om te beginnen van harte proficiat! Ik nomineer mijn collega die onlangs 4 weken thuis zat en vertelde dat haar naaimachine ook al die tijd stil stond.
  Ze is dol op fluo dus wie weet krijgt ze door dit pakket weer motivatie om haar naaihobby op te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan.Dankzij mijn buurvrouw heb ik leren naaienen zo ben ik ook bij jouw webwinkel terecht gekomen. Omdat ik altijd tussendoor met vraagjes bij haar terecht kan zou ik het pakket haar graag geven.

  Gr Bernardette de Jong

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd
  Ik nomineer mijn moeder. Dankzij haar ben ik ook kleding gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik nomineer mijn vriendin Ilona die mij een paar jaar geleden meesleepte naar het stoffenspektakel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik nomineer mijn schoonzus,zij heeft 2 jonge kinderen en zelfs nog eentje op komst dus daar zou zo'n pakketje welkom zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hieperdepiep hoera! ik heb drie weken geleden een pakketje bij je besteld en ben er nog steeds blij mee dus ik had je al gevonden.
  Morgen is onze jongste dochter jarig, op 10 mei, dus ik wil haar heel graag nomineren want dan ga ik voor haar hele leuke shirtjes pimpen. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. HOERA! 2 JAAR :-D
  ik doe mee voor mijn zusje. ze had mijn beginnende creaties gezien met flexfolie en het lijkt haar ook wel leuk om te proberen. misschien dat we straks gezellig samen aan de slag kunnen om iets vrolijks te maken voor de zomer

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...