woensdag 12 november 2014

Knoopjes, knopen en nog meer knopen

Afkicken, balen, wat raak ik geprikkeld dat ik niet achter mijn machientje kan zitten. En waarom? Een stommiteit tijdens het huishouden wat heeft geleid tot een zwaar gekneusde hand.
Daarom dus vrij stil hier de laatste tijd. Dochters winterjas ligt in verschillende delen klaar om verder in elkaar gezet te worden. Gelukkig is het nog niet echt winter en heeft zij het nog steeds behaaglijk in het Nanotex softshell jasje wat ik een tijdje geleden voor haar maakte.

Maar wat doe je dan op de avonden. Dromen over mijn nieuwe atelier, ideeen uitwerken, dat soort zaken. Met een geweldig idee voor de knopen die in verhuisdozen op zolder liggen te wachten op een mooi plekje in mijn atelier, is het natuurlijk wel handig te weten hoeveel knopen het nu eigenlijk zijn. Eén verhuisdoos heeft manlief voor mij naar beneden gehaald/

Volle verhuisdoos knopen

De volle doos.....

onderste laag knopen

Bovenste laag in de boekenkast gelegd met wat hulp van manlief.

Zo mooi al die knopen

En zo zag het er in de boekenkast uit. Foto in het donker gemaakt, dus niet helemaal kleurecht, maar het geeft wel een mooie impressie.

De doos is weer ingepakt, staat weer op zolder bij de overige 11 verhuisdozen. Komt neer op ruim 3m2 knopen. Hoe ik er aan kom? Ach ja, er ging in het voorjaar een stoffenzaak falliet hier in de buurt en ik ben daar eens gaan babbelen met de eigenaresse. Ik kan niet wachten totdat al die kokertjes mooi zichtbaar een plekje gaan krijgen..... maar ik moet nog de nodige maanden geduld hebben. Hopelijk kan ik snel weer achter de naaimachine kruipen zodat de tijd wat sneller voorbij gaat!

8 opmerkingen:

 1. Heel veel beterschap!!! En geniet in de tussentijd toch maar van alle plannen, ideetjes en natuurlijk de knopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, niets is zo vervelend als niet kunnen doen waar je van houdt. Hopelijk gaat het snel beter, ik duim voor je met 2 handen ;-). En wat een superstunt van die knopen zeg! Ik ben benieuwd wat voor pareltjes er tussen zitten. Laat je de mooisten even zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan niet wachten te shoppen bij je hahaha.... Samen zielig zijn met een bakkie thee? Woensdag wordt hier d-day!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wilde maandag gezellig bij je naar les, maar helaas....

   Verwijderen
 4. Ai, pijnlijk een gekneusde hand. Ik voel met je mee voor wat betreft het niet achter je machientjes te kunnen zitten. Wel een hele mooie voorraad knoopjes heb je. Hopelijk kun je ze snel een definitief plekje geven. Veel beterschap en warme groet,
  Astrid de Graaf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend en pijnlijk natuurlijk. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...