maandag 18 mei 2015

Seems like old times

Seems like old times...... voor mij niet dan ;). 
Een geheel nieuw project, patroon gevonden op ravelry. 

Seems like old times

Gehaakt met het Scheepjes softfun denim garen. Heerlijk zacht! Hoog aaibaarheidsfactor al zeg ik het zelf. Zeker met de laatste frisse avonden was het geen straf om de doek zo lekker op schoot te hebben en verder te haken. 

Seems like old times detail


Seems like old times detail, soft denim scheepjes

De rand krult nog om. Ik heb ook nog niet geblokt of iets dergelijks. Eigenlijk heb ik dat nog nooit gedaan. Ik zal me eerst eens moeten verdiepen hoe dat zou moeten. Daarbij is de omslagdoek 1,9m breed en 80 hoog, dus hoe ik dat zou willen gaan doen is mij nog een raadsel. 
Ik heb dan ook het patroon niet volledig gevolgd, want origineel is hij ongeveer 1,3m breed. Dat vind ik te klein. Ik houd van ruime doeken om me heen, aangezien ik toch stiekem wel een kou kleum ben over het algemeen. Eigenlijk is het eenvoudig om de doek te vergroten, heb gewoon meer toeren toegevoegd in het eerste stuk. 

Nu even een haakstop tot 10 juni. Tot 10 juni hoor ik je denken? Ja want dan begint de nieuwe summer to spring Scheepjes Cal 2015 flight to fancy. Morgen komen de pakketten binnen. Aangezien de CAL weer zo'n succes is, is er weer een voororder bij de leverancier. Nieuwe pakketten zullen pas op 8 juni uitgeleverd gaan worden. Er zijn nog een aantal pakketten op voorraad te bestellen bij MaMarieke. Maar let op, de voorraad is beperkt als je ze direct in huis wilt hebben wacht dan niet te lang, anders zul je tot begin juni moeten wachten wanneer er weer nieuw geleverd gaat worden. 
Haak je ook mee?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...