woensdag 29 juli 2020

Al heel lang in mijn bezit, nog nooit gemaakt

Ken je dat misschien ook? Dat je kooppatronen hebt en nog nooit gemaakt hebt... Ik ben schuldig en wil er echt iets aan doen. Dus verraste ik dochterlief met een Litore van Sofilantjes.
Ze was echt super blij!

Litore SofilantjesLitore Sofilantjes

En ja de oplettende kijker ziet gelijk dat ik de bandjes verkeerd gepositioneerd heb.... ik kan natuurlijk zeggen dat het een hele bewuste hack is, maar dat is niet zo. Feit is dat ik heb vluchtig de werkbeschrijving gelezen heb en de jurk in elkaar genaaid heb. Maar het pakt goed uit, de bandjes zijn perfect van lengte!


Waarom heb ik deze jurk nooit eerder gemaakt?? Snap jij het? Ik in ieder geval niet...

Patroon: Litore Sofilantjes, wijdte 5 jaar, lengte 10 jaar
Stof: klaprozen Swafing


9 opmerkingen:

 1. Hele leuke jurk is dit. Jammer genoeg krijg ik mijn meisje niet meer in jurkjes of rokjes. Die fase is (hopelijk maar even) voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik hoop voor je dat het terug komt. Onze griet draagt nooit broeken, alleen maar jurkjes en rokjes, ze is nu 8,5jr krijgt wel echt meer wensen, kiest zelf meer uit, heerlijk vind ik dat!

   Verwijderen
 2. Superleuk jurkje. Geen idee wat er anders had gemoeten aan de bandjes. Ze maken het juist helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt heel leuk!
  ik herken het inderdaad, vorige week maakte ik een hack op de sahara van BSD terwijl die hier al jaren ligt zonder te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt super tof hoor😍! Het detail op de rug, met die 2 kleuren, pakt geweldig uit😊.
  Ook hier heel erg bekend dat patronen best lang kunnen liggen voordat ik ze maak. Er zitten gewoon te weinig uren in een dag om elk patroon meteen te maken😉.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeel herkenbaar haha! Patronen komen hier er sneller in dan dat ze gemaakt worden. Altijd leuk dan wel weer om een pareltje in je eigen collectie te vinden! Jurk is superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...