vrijdag 27 januari 2023

Meet Charlie!

 Hectische tijden zijn het hier, maar soms als je dan een test oproep ziet staan ben je in 1 keer verliefd en weet je er toch tijd voor vrij te maken. Zo ging het met Charlie, een etui of beautycase patroon van Fab4Youpatterns. Een stofje was heel snel uitgezocht, patroon zo geprint en geplakt, ritsje erbij en gaan. 

De katoentjes lagen al geruime tijd in mijn kast te wachten. 

Als tussenvulling gebruikte ik Soft&Stable van ByAnnie's. Heerlijk materiaal is dat, heel flexibel maar wel vormvast! Ik naai het gewoon mee en knip niet eens de naadwaarde terug. 

Als rits gebruikte ik rits van de meter met losse runner. 


Het patroon bevat dus 2 maten, dit is de kleine meest eenvoudige versie waar heel wat pennen, potloden, rekenmachine, geodriehoeken etc in kunnen!

Er is ook een optie om een handvat aan de deksel te maken, een binnenzak en in de tipsectie van het patroon staan echt nog een aantal toffe toevoegingen!

Mijn jongste heeft deze etui al ingepikt en een bestelling voor een tweede bij me geplaatst ;). Dus er volgen er zeker nog 2, want zelf wil ik er ook 1. Lijkt me ook ideaal om alle haarelastiekjes, clipjes etc in op te bergen.


Nu is het patroon bij Fab4Youpatterns in de release-sale tot en met maandag 30 januari voor €2,49. 


3 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad een leuk patroon én een leuke etui.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig! Ik houd van bloemetjes en dit patroon vind ik dan ook schitterend. En wat knap dat je dit kunt maken zeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...