zondag 15 juli 2012

Buit van de stofjesmarkt

Afgelopen dinsdag ben ik sinds lange tijd weer eens naar de stofjes markt geweest. Aangezien de zomer momenteel ver te zoeken is, was ik in de druilerige regen ruim binnen een uurtje weer klaar.
Ik was op zoek naar nog wat leuke tricots voor baby aangezien ik besloten heb om haar garderobe zo lang mogelijk en zoveel mogelijk zelf te maken. 2 leuke streepjes tricots en 2 gewerkte tricots gevonden. Helemaal leuk! Bij dezelfde kraam ook nog maar direct 4 lappen nicky velours meegenomen en 2 schattige vlinder katoentjes in de uitverkoop erbij gescoord!
Op de terug weg naar de auto liep ik toevallig tegen badstof met vliegtuigjes aan. Ik hoorde een week of 2 geleden peuter nog zeggen: "Mama ik wil ook een badjas!!" Tja en toen kon ik natuurlijk dat leuke lapje ook niet laten liggen.

Alles is gewassen en gedroogd in de droger, want ik kon niet wachten totdat het weer beter zou zijn om het aan de waslijn te drogen. Ik moest en zou gelijk beginnen met de badjas. Ach alleen maar praktisch in de droger eens drogen, dan weet je tenminste zeker dat het maximaal gekrompen is.


Buit van de stofjesmarkt, vooral tricot, enkele katoenen lapjes, nicky velours en 1 keer badstof


Ik bedenk me net dat ik de 2 spijkerstoflappen vergeten ben.... die moeten ook nog gewassen worden. Worden 2 broeken voor onze grote knul.

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke stofjes ben benieuwd wat je daar allemaal van gaat majen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie stofjes, ik ben een beetje jaloers :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. eerste is dus al verwerkt, ben met nr 2 en 3 bezig :)... jullie gaan het vanzelf zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...