zondag 22 juli 2012

Busy bags

De mannen gaan vandaag een dagje uit. In de auto zitten hoort daarbij, maar dat is niet de hobby van peuter en grote knul. Nu was ik laatst op pinterest wat aan het zoeken en kwam op de busy bags. Dat gaf mij ideeen en grote knul wilde weten waar ik zo enthousiast van werd. Hij keek dus mee en wilde dat ook wel. Ik ging gisterenavond even opzoek naar wat vilt om iets te maken waarmee ze kunnen spelen in de auto. In een half uurtje had ik dit als resultaat:


Voor de grote knul een Tangram geknipt en op een A4tje wat figuurtjes geprint die hij ervan kan maken.




Voor peuter een lint met een knoop eraan en stukjes vilt waar ik een "knoopsgat" in geknipt heb. Zo kan hij de stukjes vilt gaan rijgen aan het lint.


Ik heb ze stiekem meegegeven, dus ben benieuwd wat ze ervan gaan vinden en hoe vaak er gevraagd gaat worden hoe lang het nog duurt. Toch verwacht ik bij thuis komst geen grote verhalen hierover, want de vliegtuigen van het Aviodrome zullen veel indrukwekkender zijn.

4 opmerkingen:

  1. Leuk, vooral het lint vind ik leuk :) Wat is er "bags" aan? Heb je er een tasje bij gemaakt waar het in zit? (Ik ken de term niet.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zakjes staan niet op de foto.... omdat het gewoon een plastic ritszak is, geen tijd om ook nog een fatsoenlijk tasje te maken. Busy bags zijn gewoon "zakjes" met spelletjes oid om mee te nemen en de tijd te doden. En tot een week geleden kende ik het ook niet hoor ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja, perfect om in de auto te laten slingeren en ze daarmee zoet te houden onderweg.... niet dat we verre trips hebben, maar toch. Ondertussen alweer 2 nieuwe busy bags gemaakt, maar die volgen binnenkort nog. Het is echt een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...