vrijdag 7 september 2012

Jumpsuit aangepast!

Zelf gemaakte jumpsuit van tricot, waarbij schoudersluitingen zijn aangepast.


Alhoewel ik liever mijn tornmesje in mijn naaidoos laat zitten, moest hij er toch uit gehaald worden.
De ontwerpster van dit patroon van Kiind, was zo vriendelijk mij te attenderen op het verkeerd aan elkaar gezette voor- en achterpand. Het achterpand had natuurlijk over het voorpand heen gezet moeten worden. Als ik dat eenmaal bewust ben, dan moet het veranderd worden. Natuurlijk had ik voordat ik de mouw ging aanzetten, eerst de overlappende delen van het voor- en achterpand met een kleine zigzag aan elkaar gestikt. Daarna de mouw aangezet en vervolgens nog netjes afgelockt. Mooie afwerking.... maar nu dus 3 naden uithalen in tricot! Niet mijn hobby.
Achteraf ben ik wel heel blij dat ik het gedaan heb, ookal kostte het bijna meer tijd om het aan te passen dan een heel pakje te naaien. Dit doe ik nooit meer fout!

3 opmerkingen:

 1. Een heel werkje om het aan te passen maar het eindresultaat mag er zijn. Echt super!
  Heeft je dochter het al aangedaan of is het nog veel te groot?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag dus aan.... past perfect. Ik hoop dat we er nog 2 maandjes plezier van kunnen hebben, het valt wat maat betreft dus niet heel groot, want ze gaat pas net naar maat 80. Mouwen en pijpen mogen echt in verhouding met lijfje wel wat langer. En volgende keer wel gewoon 7 drukknoopjes gebruiken, want nu zie ik wel dat dat mooier is. De tussenruimte is wat te groot en dat gaat dan wijken. Ik maak er nog wel even 2 drukkertjes bij vanavond.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...