vrijdag 28 september 2012

PDF patroon babyslofje

Patroon voor babyslofje die moeilijk door de kindjes uit te trekken zijn in 4 maten.


Het document is af. Ik heb er voor gekozen om het nu alvast met jullie te delen zonder foto's erbij aangezien jullie anders echt nog even moeten wachten en met de temperaturen buiten is het wel lekker om slofjes aan te trekken. 
Met gewoon het patroon en de uitleg erbij denk ik dat het prima te doen is om de slofjes te maken. Mocht je er niet uitkomen, kun je me altijd een berichtje sturen.

Ik ben er nog niet achter hoe ik direct de PDF hier op het blog te downloaden krijg, vandaar dat het met een kleine omweg gaat. Als je op de link klikt, kun je bij "File" (links boven) de optie downloaden kiezen. Je kunt natuurlijk ook gelijk het patroon afdrukken.
(mocht je weten hoe het moet, ik houd me aanbevolen!)

Check wel even of de opgegeven maten van de zool in cm overeen komen met de geprinte versie. 

Veel plezier ermee en mocht je aanvullingen hebben of andere tips, ik hoor het graag.... en ben natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie versies van de slofjes!


Klik hier voor het patroon!7 opmerkingen:

 1. Hai Marieke, bedoel je op de afbeelding klikken en die downloaden? Of staat er ergens een link die ik niet zie. Uit de Libelle, toch? Heb jij nog iets veranderd aan het patroon? Of ben je gewoon zo aardig om het "door te geven" ;)

  Ieg, ze waren erg leuk, dus ik bewaar het patroon ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, link nu gevonden, idd via google documents is volgens mij de manier om het te doen hoor! Je kunt ipv de link alleen nog evt een afbeelding plaatsen met de link "erin", dan lijkt het nog net iets mooier ;)

   Verwijderen
  2. Hoi, ik probeerde inderdaad ook om de afbeelding een link te geven, maar dat lukte me om de een of andere reden niet. Vandaar dat ik het nu zo opgelost had. Weet jij hoe dat moet? Als ik de afbeelding geselecteerd heb, kan ik geen link meer plaatsen namelijk.

   Verwijderen
  3. Ja, als je gewoon de afbeelding selecteert door erop te klikken (nadat j m in je bericht hebt geplaatst) kun je een link maken.

   Verwijderen
  4. Is gelukt, dank je nog voor je suggestie!

   Verwijderen
 2. Super :-) Ik heb het patroontje al afgedrukt en ga proberen om er vanavond aan te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...