maandag 3 september 2012

Ontvangen busy bags

Gelukkig op zaterdag werd het pakketje bij ons bezorgd voor de "busy bag swap"! Een heel vol brievenbusdoosje, vol beplakt met stickers, alleen dat al was een feestje om te zien!

De ontvangen busy bags van de swap, voor elk kindje een eigen kado!


Buiten na de lunch gingen we het pakje met elkaar open maken. Voor alle 3 de kinderen was er iets bij.
Voor de grote knul een etui met een boerderij en hooischuur applicatie van vilt, met daarin een vilten memorie. Wat mooi gedaan, zo gedetailleerd..... En eigenlijk was zelfs het inpakpapier al goed genoeg geweest... van cars... "mama dat ga ik heel voorzichtig uitpakken, dan kan ik er nog papierkralen van maken"... van wie zou hij dat nou hebben?
Voor peuter een etui met een helikopter applicatie van flockfolie. Prachtig priegelwerk is dat geweest! In de etui een puzzel van houten latjes met als afbeelding een helikopter! Peuter stond letterlijk te springen, want hij is weg van helikopters!
Voor baby een etui met een cupcake applicatie en natuurlijk ook gevuld! Zij kreeg van doekenstof 2 zakjes gevuld met kikkererwten heb ik me laten vertellen en een ballonbal. Een schot in de roos ook voor haar. Ik wist niet dat ze zo blij kon zijn met zulke kleine zakjes met vulling.... heerlijk om mee te zwaaien, te slaan en te voelen! De ballonbal is ook goed gekeurd, maar soms wel een frustratie als de bal zomaar weg rolt.... en soms ook een frustratie voor papa en mama als ze met haar vingertje maar over het rubber van de ballon blijft gaan omdat dat zo'n leuk geluid maakt.....

Kortom 3 blije kindjes!!

Toen kwam nog het raden wie voor ons zo enorm creatief bezig is geweest, zoveel energie erin heeft gestoken. Dat is toch wel bijzonder als je elkaar eigenlijk helemaal niet kent?
Het was even speurwerk, maar Jolijn onze hartelijke dank!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...