woensdag 17 oktober 2012

Lap swap

Lap swap.....

de lap swap van Kris om precies te zijn.

Door een buikgriep veroordeeld tot de bank, kwam ik zomaar via via via via op de site van Kris terecht bij de lap swap. Ik had nog nooit van Kris gehoord, was nog nooit op haar blog geweest, maar werd gelijk gestimuleerd door haar initiatief! Een nachtje heb ik er over geslapen en toen maar een berichtje achter gelaten op haar blog.....


Lap swap van Kris" Zomaar via via via hier terecht gekomen.... weer zo'n leuk initiatief, wat zijn er toch veel crea mensen! Ik zoek heel graag 4 lapjes uit en ben dan super benieuwd wat iemand anders daar weer van zal gaan maken! Dus ja, ik doe ook mee :) ! Ondertussen wacht ik af, denk ik alvast na wat ik van de 4 * 0,5m2 stof kan maken...... en maak ik nog even reclame op mijn blog als ik mijn keuze heb gemaakt van de stofjes die opgestuurd gaan worden. Heerlijk zoiets! groetjes Marieke "

 

Dus vandaag maar eens naar mijn lapjeskast gegaan. Goh wat viel het tegen om lapjes van 50 * 50 cm te vinden.... het leek wel alsof juist precies de lapjes die ik wilde kiezen allemaal 48 cm breed waren. Maar het is gelukt!


Stofjes van 50*50cm voor de lap swap


Wees niet gevreesd, ik ben nog niet verzendklaar.... ze moeten nog gestreken worden en gelabeld en met het huidige herfst weer ook waterdicht verpakt worden, voordat het in de envelop kan vertrekken. 
Waarom dan nu al een bericht hier? Juist om extra reclame te maken voor Kris! Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch? Ik ben benieuwd of je ook even op bezoek bij haar gaat!


4 opmerkingen:

 1. Haha, grappig, ik kwam dit ook precies vandaag tegen ;) Wie weet kom ik een van jouw stofjes dan nog wel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé! dat is leuk! dankjewel voor de reclame :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat zeg je nu nog... je hebt nog even te gaan he, straks zit jij met een huis vol lapjes en wordt het nachtwerk, misschien denk je er dan anders over? ;) Succes in ieder geval :)

   Verwijderen
  2. hahaha...ahum :)

   nee hoor, komt goed, komt goed

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...