woensdag 24 oktober 2012

Wat kun je doen met restjes flockfolie?

Applicatie met restjes flockfolie

Ik gooi het liefste nooit wat weg.... dus ook de kleinste restjes flock- en flexfolie bewaar ik. Je weet maar nooit wat je er nog mee kan doen.

Onlangs kregen wij weer een geboortekaartje in de brievenbus, tijd om weer een kraamkadootje te maken! Dit keer heb ik een applicatie met restjes flockfolie gemaakt. Met de perforator maakte ik kleine rondjes van de restanten flockfolie. Daarna moest ik nog wel een selectie maken van de goede rondjes, want natuurlijk waren er ook rondjes die elkaar overlapt hadden en dus niet volledig rond waren. 
Vervolgens heb ik een malletje van papier geknipt en willekeurig de rondjes erin gelegd. Nou ja, niet geheel willekeurig want de plastic toplaag moest natuurlijk naar boven wijzen. Malletje weghalen, bakpapier erover en persen met de strijkbout. Na het weghalen van alle plastic toplaagjes was ik heel tevreden over het resultaat. Hopelijk de kersverse papa en mama straks ook!

5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend creatief idee! Lijkt me wel een pietepeuterig klusje, met al die rondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad een heel gefriemel! En slechts 2 rondjes lagen verkeerd om en had ik dus op het bakpapier geplakt ipv het shirt :).

   Verwijderen
 2. Die is wel heel erg leuk geworden zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè wat een fantastisch idee, vanaf nu gooi ik niets meer weg...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...