zondag 13 januari 2013

naailes: Cuppens Geurs

Coupe naden, tailleren, patronen aanpassen, open platstiknaad, engelse naad, jeansnaad en nog veel meer......
Na een time-out van 4 jaar, zit ik weer op naailes! Afgelopen maandag ben ik weer begonnen en definitief besloten dat ik de Cuppens Geurs opleiding ga doen.

Cuppens Geurs naaiopleiding, patroon aanpassenDeze week ben ik dan ook druk geweest met op 1/4 schaaltekeningen patronen aan te passen, coupenaden tekenen, tailleren en een eigen patroon aan te passen. Er gaat een wereld open en opeens kijk ik nu al met andere ogen naar een patroon! Ook de eerste 5 naadsoorten zijn gestikt. Morgen weer naar les. Ik heb er zin in!

Diverse naadsoorten stikken, engelse naad, platstiknaad, jeansnaad

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja, jij bent de aanstichtster geweest :)! Super bedankt nog daarvoor! Ik zag ergens dat jij al met de 3de bezig bent of heb ik dat verkeerd?

   Verwijderen
  2. Ja klopt, ben nu met coupeuse bezig... Vorig jaar juni examen gedaan voor costumière... Best heftig, wel leuk! Dit jaar juni ga ik examens niet redden, is ook haast niet haalbaar in een jaar, dus op naar volgend jaar... Eerste boek gaat het snelst hahaha

   Verwijderen
 2. Goed hoor, zul je weer een boel bijleren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk hé! Volgend jaar start ik ook terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit, ik ben eens op de site gaan kijken. Hoe weet je waar er een cursus is? Alvast bedankt voor de info!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je kijkt onder het tabblad "leraressen" (rechts boven)) dan kun je zo zoeken per provincie.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...