donderdag 14 februari 2013

Give away uitslag

Dit is het give away pakketje geworden:

glitter hartjes applicaties, wat verschillende stukjes flex- en flockfolie, hartjes Kam snaps drukkertjes, maatlabeltjes (ik gok op maat 98, maar pas het met liefde aan in een andere maat) en 3 verschillende kleuren elastiek met randje kant.

Give away pakket
Voor wie zal dit zijn?? 

Als eerst, dank jullie allemaal voor jullie suggesties!
Er waren hele nieuwe dingen voor mij bij, maar veel kende ik al of had ik reeds in mijn bezit.

Verder was het ook een eyeopener dat niet iedereen mij koppelt aan MaMarieke.nl, de webshop.
Maak ik te weinig reclame? Hoe kan ik mijn naamsbekendheid vergroten? Moet ik duidelijker mijn webshop in beeld zetten ook op mijn blog? Vragen die zoal bij mij naar boven borrelde.
Stof tot nadenken in ieder geval.Via random.org weer een winnaar getrokken.....

Uitslag give-away
 de 10de die reageerde was:

ALLset

gefeliciteerd Lisette!


Edit: mijn verjaardag vieren we over 2 weken, gecombineerd met manlief, anders blijven we aan het feesten. Dus of ik wat van jullie suggesties krijg, is nog de vraag.... maar ik denk het wel ;).
Vandaag al een prachtige armband van peuter gekregen (een lege ducktape rol met alufoli omwikkeld en dan schattige foam stickers erop) en een hele mooie tekening van grote knul! Tja en op mijn grote wens om eens een nachtje door te mogen slapen en uit te mogen slapen tot 8 uur werd raar gekeken..."zo laat?" Met 2 zieke kinderen nu was het een intensief nachtje en om 6 uur begon de dag. Ach dan heb je tenminste lang jarig!

4 opmerkingen:

 1. wauw, ik ben er stil van!!!!
  Gefeliciteerd met je verjaardag! Voel me eigenlijk ook wel een beetje jarig, nu ik lees dat ik gewonnen had hahaha!!! Ik ben er helemaal blij mee! En onze smurf denk ik ook!!! (mag het maatje 104 worden, ze heeft een groeispurt!!!) Je mag het ook meenemen hoor naar Ineke, scheelt weer verzendkosten hihihi... of we maken wel een date voor thee leuten hahaha! Ik zal nog wel even reclame maken voor je webshop hihihi!!! thanxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Natuurlijk kan je grotere maatlabels krijgen! Ik verander het zo. Ik vrees dat het "verzenden'" even gaat duren want ik lig nu ook geveld door de griep op de bank. Morgen dus ook geen naailes :(. Maar het komt jouw kant op hoor!

   Verwijderen
 2. De webshop staat best duidelijk bovenin bij de tabbladen en rechtsboven met het logo. En op facebook maak je ook reclame (moet men natuurlijk wel bij jouw facebook aangemeld zijn).

  Ik had al eens op jouw webshop gekeken. En toen n.a.v. jouw burdajurkje dat elastiek met randje kant besteld. Ik moet het alleen nog steeds gebruiken. De jurk ligt al een tijd geknipt klaar, moet alleen nog tijd vinden om het in elkaar te zetten.
  (ik zie nu net een typefout bij hobby vilt staat 'de velen zijn 20x30 cm groot, moet denk ik 'vellen' zijn).

  Leuk dat je nu nieuwe materialen in de webshop hebt.
  Ik zie dat het rolmes voor links en rechtshandigen is. Ik had een ergonomisch rolmes gekregen, maar die kon niet voor linkshandigen, dus had ik er niks aan. Nu heb ik een hele simpele (niet ergonomisch) die wel voor beide kanten kan.

  Oh en natuurlijk: gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tx voor je reactie! Typefout heb ik veranderd.... staat inderdaad slordig!
   Het rolmes heb ik zelf ook in gebruik, ideaal!
   En mijn verjaardag.... niet veel gedaan door alle bacillen hier in huis.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...