dinsdag 9 april 2013

Techniekenmap ingeleverd!

Techniekenmap Cuppens Geurs naaiopleiding

Ik schreef al eerder over de Cuppens Geurs naaiopleiding waar ik afgelopen januari mee gestart ben. Gisteren leverde ik mijn uitgewerkte techniekenmap in! Wat was dat leuk en leerzaam om te maken en ja soms ook wel frustrerend als er 2mm verschil was en ik dat weer recht moest breien... eh naaien. Nu nog mijn examenkleding naaien en dan in juni op examen....

8 opmerkingen:

 1. Mooi werk :) Hoop dat het allemaal goedgekeurd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, komt me bekend voor.... Ook die 2 mm e.d. Hahaha... Heb voor mijn huidige techniekenmap zelf een zestal (paspel)zakken helemal opnieuw gedaan, was niet naar mijn zin... Zal ze eens posten! Leuk he en vooral leerzaam die opleiding! Ben helemaal fan! Al kunnen ze sommige dingen echt als abracadabra opschrijven hahaha! Volgend jaar samen examen doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow 6 paspelzakken opnieuw doen, wat een werk is dat! Ik word ook wel steeds nauwkeuriger en veeleisender voor mezelf... Haha en volgend jaar samen examen doen.... ik teken ervoor, gezellig! (dat wordt een zomervakantie hard doorwerken denk ik ;) )

   Verwijderen
 3. Als ik dit zie dan ga ik direct bijna 30 jaar terug...
  Mooi gemaakt! Success!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marieke,

  Dat ziet er goed uit! Ik ga zelf ook starten met de beginnerscursus van cuppens geurs. Ben jij al bezig met de opleiding costumière?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben direct doorgegaan. Heb 3/4 van de tekenmap af en 3/4 van de technieken map, maar ben gestopt met de opleiding omdat de didactische werkvorm die gehanteerd wordt, niet bij mij past. Ik heb wel veel geleerd en blijft door leren, alleen volg mijn eigen pad. Jij veel succes!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...