dinsdag 17 september 2013

Lieveheersbeestjes..... wow!

Flockfolie gecombineerd met hotfix rhinostones

Even snel een saai shirt met lange mouwen omgetoverd tot een gezellig draagbare variant. Lang leve de flockfolie en hotfix rhinostones.

"Wow" was het commentaar van onze 21 maanden oude dochter toen ze met haar vingertjes over het flockfolie en de hotfix rhinostones ging.... volgens mij is het goed gekeurd!

Had je al gezien dat je kans maakt op die lieve vogeltjes applicatie in jouw eigen favoriete kleur van flockfolie of flexfolie? Kijk dan hier, mee doen kan nog tot zondag.

10 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, heb toevallig ook die lieveheersbeestjes opgeslagen om iets mee te doen met flock folie! helaas moet ik het met de hand uitsnijden dus blijft het steeds liggen.
  Super leuk gedaan, en snap de reactive van jou dochter wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die heb je weer mooi opgevrolijkt het shirt heel erg leuk zo met de heersbeestjes. Altijd leuk als ze er dan ook nog blij mee zijn.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vraag: heb je die leuke bloemetjes zelf uitgeknipt of die je dit met een speciale tang?
  Misschien heb je het al ergens geschreven, in dat geval mag je nu even "stom mens!" roepen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha natuurlijk ben je geen "stom-mens" vragen staat vrij!! Ik heb deze lieveheerstbeestjes met een plotter gesneden. Wat ik wel vaak gebruik zijn kleine ponsjes die ik bij de a.ction gekocht heb. Werkt geweldig om kleine vormpjes uit flock- of flexfolie te snijden!

   Verwijderen
  2. dank voor je reactie, ik ga eens kijken bij de action!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...