maandag 24 februari 2014

Bezoek aan snoepwinkel(tje)

Wat bof ik toch.... vandaag heb ik mogen shoppen in een snoepwinkeltje. Nou ja winkeltje, het was bij de groothandel. Een paradijs kan ik jullie melden! Zoveel moois, meters lange gangen, ik heb vast niet alles gezien. Manlief was mee als mijn assistente, hij  kon prima helpen de overvolle kar te duwen, dozen vanaf de hoge schappen te pakken, maar het was vooral ook erg gezellig dat hij mee was!

Heel veel meegenomen. Dus het zal wel even duren voordat alles in de webshop toegevoegd zal zijn. Maar dit unieke nieuwe elastisch paspelband wat dubbelzijdig te gebruiken is met zowel een matte als een glanzende kant heb ik al wel online gezet.

Elastisch paspelband, dubbelzijdig te gebruiken

Ik vind het echt super paspelband! Het ziet er prachtig uit, is door en door gekleurd dus geen wit koordje wat je bij sommige paspelband wel ziet doorschemeren. Heel handig want je kunt het bij alle stoffen gebruiken. Leuk bij tricot shirts, stretch jeans of gewoon een katoenen rokje.... 
Ik kon geen keuze maken uit de kleurtjes.... of kon ik me niet inhouden? Heb dus alle kleuren meegenomen!

Was op de terug weg al aan het verzinnen wat ik ga maken om dit paspelband te testen.


8 opmerkingen:

 1. Wauw! Nog een maandje om te beslissen dus :) ik denk even mee.. Shirts zijn leuk, maar ook vestjes van tricot/jogging denk ik. Of langs zakken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Enne... Als manlief een keer niet mee kan... Je weet me te vinden hahaha...

   Verwijderen
 3. Te leuk en mooi ik ga s even kijken wat ik nodig heb.

  Gr Bernardette

  www.meidendejong.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit, en lekker veel kleurtjes! :D

  Is de matte kant nou de achterkant? Die lijkt wel breder dan de glanzende? De glans loopt dan zo te zien niet rondom de hele paspel, zie ik dat goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het paspelband is dubbelzijdig te gebruiken, dus je kiest zelf welke kant je voor wilt hebben. De glanzende kant is inderdaad iets smaller (iets meer dan 3mm) en de matte kant is 4mm breed.

   Verwijderen
  2. Dus je moet de paspel dan wel "plat" gebruiken, niet ergens waar je er meer rondom tegenaan kijkt lijkt mij. Heel grappig spul verder!

   Verwijderen
 5. Oh, wat een mooi band. Als ik dit zie, ga ik meteen nadenken waar ik dat in kan gebruiken. Want elastisch band is altijd handig (bijv. in lingerie). Wat een uitkomst.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...