dinsdag 19 augustus 2014

Tante MaMarieke, kraamkadootje

Jaja... mijn kleine broertje is voor het eerst papa geworden! Tijdens onze vakantie is de kleine spruit geboren, dus veel tijd om iets te maken was er niet. 
Uiteindelijk vertrokken we met het boek "Van borst tot boterham" van Stefan Kleintjes, een heerlijk pakket Weleda babysmeerseltjes voor billen en wangen en 2 rompertjes voorzien van flockfolie voor een lange reis naar het noorden van het land om het knulletje te bewonderen. 
Pracht ventje, ons kleine meisje was helemaal in de ban van het baby'tje en moest nog even extra checken of een baby echt geen tandjes had ;) , kleuter vond het wat spannend en ging liever spelen en grote knul vond het geweldig om het ventje op schoot te hebben.

Kleuter bedacht het rompertje met de olifanten. Het treintje met de naam van ons nieuwe neefje is natuurlijk wel een inkoppertje.

flockfolie kraamkadootje

Waarom ik voor flockfolie gekozen heb en niet voor flexfolie? Ik vind het heerlijk aaibaar voor die kleine hummeltjes. 

8 opmerkingen:

 1. Proficiat tante MaMarieke! Superleuke rompertjes heb je gemaakt! Groetjes, Noortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je tante-zegger! Schattige rompers, hij komt later vast nog wel aan de beurt voor andere maaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd! Leuk. Alleen hoe blijft flockfolie bij jullie in de was? Bij mij trekt het pluisjes aan en ik weet niet hoe ik dat eraf krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen bij sommige lichte kleurtjes heb ik daar na verloop van tijd wat last van. Je kunt pluisjes makkelijk met zo'n plakkerige kledingroller (geen idee hoe dat heet ;) ) eraf halen.

   Verwijderen
 4. Mooi pakket. Feliciteer je broertje maar van mij.
  groeten van Jikke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! Geniet lekker van het nieuwste kleintje in de familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd. En rompers kun je nooit genoeg hebben. Al helemaal niet zulke leuke rompers. Nu nog mooi weer, dan hoeft er geen shirtje overheen en kan echt iedereen dit bewonderen.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...