maandag 2 mei 2016

Billies dubbel in het kwadraat

Jullie hadden nog wat van mij tegoed. Heb nog niet alles laten zien wat ik tijdens het Sancho weekend genaaid had. Ik kwam onder andere thuis met 4 Billies. De knullen hadden doorgegeven dat ze alle 2 dezelfde shirts wilde hebben en dus naaide ik 2 keer een Billie in het kwadraat.

Billie Zonen09 monster trucks


Billie Zonen09 tijgers

Mijn tijgers!

Wat waren de broers blij dat er zondag na het weekend ook wat voor hun uit de tas kwam! Direct moesten de shirts aan..... en gedroegen ze zich ook als tijgers :)
Heerlijk zo'n ontvangst!

Patroon: Billie Zonen09

5 opmerkingen:

 1. Handg dat ze dezelfde wilden! Dat naait een stuk sneller, dan wanneer je ver verschillende kleuren naaigaren oid nodig zou hebben.
  Leuke shirts!
  Billie ligt hier nog steeds ongebruikt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan werd het nog makkelijker omdat ik alles met zwart gestikt heb. ... dus dat ging idd lekker snel (alhoewel ik er wel klaar mee was op en gegeven moment. Ik houd niet van lopende band werk blijkbaar ;). Ik daag je uit om deze maand en Billie te naaien! !

   Verwijderen
  2. En dan werd het nog makkelijker omdat ik alles met zwart gestikt heb. ... dus dat ging idd lekker snel (alhoewel ik er wel klaar mee was op en gegeven moment. Ik houd niet van lopende band werk blijkbaar ;). Ik daag je uit om deze maand en Billie te naaien! !

   Verwijderen
 2. Erg leuk geworden. De mannen stralen met hun t-shirten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn leuke shirts geworden en ja mooi compliment als ze ze gelijk aan willen.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...