woensdag 19 oktober 2016

Sancho clubdag tas

"Sancho goes green"
het thema van de clubdag van Sancho dit jaar en daar horen recyclebare tasjes bij. 
De opdracht was eenvoudig, maak een herbruikbaar tasje. Alle tasjes worden opgestuurd naar Inge
Wauw wat heeft zij een toffe taak voor de clubdag! Je zult maar al die tasje in je brievenbus mogen vinden, daar word je blij van! Op de clubdag krijgt iedereen weer een "nieuw" tasje.

Maar goed, ik moest dus ook aan de slag. Koos het patroon van de tas uit "Zo geknipt deel 1". Nog nooit gemaakt, dus was benieuwd. Stofjes uit mijn voorraadkast, knoopje uit de knopenkast (je weet wel die ik hier al eens liet zien).

Uiteindelijk werd het nog wel een laat klusje... dus in de avonduren nog snel ook de foto's gemaakt en zie nu dat ze niet helemaal scherp zijn. Sorry, maar ik moest het pakket (met nog wat ander werk voor Inge ;) ) echt de deur uit hebben.

Sancho goes green, tas uit Zo geknipt 1


tas uit Zo geknipt 1

Ook wat naaiskills betreft niet helemaal tevreden. Dat zou ik toch beter moeten weten, zaterdagavond echt laat achter de machine kruipen is niet zo'n goed idee... lopen de plooitjes van voor en achterpand niet helemaal gelijk.... de engelse naad aan de onderkant wat breder gemaakt doordat aanvankelijk er toch nog een stukje stof uitpiepte wat niet goed vast genaaid zat. Maar oke, dat zie je nu niet meer ;).

Ik vind het een leuk patroon en een praktische tas. Het opvouwzakje is ook prima wat formaat betreft. Voor herhaling vatbaar!


3 opmerkingen:

  1. Mooie tas geworden. Ook ik heb een taspatroon voor het eerst uitgeprobeerd voor de Sancho dag. Toch leuk om op deze manier weer eens een patroon uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondaks dat het een latertje was is ie echt leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk tasje! Ben jij ook zo benieuwd wie er straks met je tas gaat lopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...