dinsdag 18 april 2017

ik maakte het goed met onze oudste knul

Nadat middelste knul zijn shirt had afgepakt wat je gisteren al kon lezen, moest ik natuurlijk voor de oudste aan de slag. Hij koos zelf de stof uit en binnen no time zat deze Billie in elkaar. Sorry het wordt wel een beetje saai met die Billies, maar het is gewoon een fijn patroon en long sleeves worden hier echt gemist in de kast.

stoere boys in hun Billie Zonen09

Zijn het geen schatten, mijn 2 knullen :). Maar effekes relaxed stil staan om foto's te nemen is er bij hen niet bij. De oudste begint al over portret recht ;).

Billie zonen09 chill out tricot

Ik vind het echt een super stoere Billie voor een bijna 10 jarige.

coverlock stiksel

Gewoon een detail van het coverstiksel. Nog steeds super blij met mijn coverlock wissel.

Patroon: Billie Zonen09

9 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit. Zoonlief herft zojuist ook nieuwe stof uitgezocht. En inderdaad ook voor een billie. Is toch echt een succes patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tja en waarom dan afwijken van het succes he ;). Ben benieuwd naar jouw versie.

   Verwijderen
 2. Erg leuk weer! (En misschien moet ik ook eens het billie patroon aanschaffen want ik heb nu alleen een patroon voor shirts met 'gewone' mouwen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een aanrader hoor! Maar ja, dat heb je ondertussen al begrepen. Het is het patroon wat ik echt het meeste gemaakt heb. Wel even een aanschaf, maar je hebt er echt jaren plezier van. Als je het dan om gaat rekenen naar hoeveelheid shirts, dan valt het alles mee.

   Verwijderen
 3. Yes, zo hoort het stiksel gewoon te zijn of niet? Ik maakte laatst ook al een longsleeve met coverstiksel aan de buitenzijde. Blij mee. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Absoluut! Maar ik weet ook dat het anders kan ;). Geen cover-vrees meer hier, eerder een verslavin.... ik heb eens bij jou gekeken, jij maakt ook toffe dingen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooi! Coverstiksels maken jongensshirts echt leuk. ik hoop ooit ook een cover te kunnen kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk weer hoor! En dat portretrecht ;-) Hier zeg ik altijd 'ik wil alles voor je maken, maar het kost je wel een foto die ik van je mag maken' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Billies worden nooit saai, laat maar komen! Fijn voor de oudste dat 'ie nu ook zijn shirt heeft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...