dinsdag 14 november 2017

advent kalender

Al een paar jaar denk ik er over om een adventkalender te maken, alleen altijd denk ik er te laat aan en laat ik het maar weer zitten. Maar dit jaar ben ik op tijd en zie hier het resultaat.
Deze adventkalender is net iets anders, want advent begint natuurlijk 4 zondagen voor kerst en deze kalender telt eigenlijk vanaf 1 december af naar kerst.

Adventkalender MaMarieke

rand afwerking adventkalender

Het paneel voorzag maar een smalle rand afwerking. Volgende keer zou ik het anders doen en wat meer stof aangeknipt houden. Soms eerst beter nadenken dan doen ;).

achterkant advent kalender

Een perfect bijpassend rood lapje had ik nog in mijn voorraadkast liggen voor de achterzijde van de kalender. Soms heb je gewoon geluk :). (of teveel stofjes in de kast)

Hij hangt natuurlijk nog niet op zijn plekje, de zakjes zijn nog niet gevuld met briefjes, maar het naaiwerk is geschied! Op naar een hele gezellige decembermaand, aftelkalender naar kerst.3 opmerkingen:

  1. Ik denk er ook al een paar jaar over om er een te maken en na het zien van jouw prachtige versie ga ik ook maar eens aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...