donderdag 9 november 2017

glitter, glitter en nog meer glitter, lang leve de ruilhoek!

Naast die super toffe twist, heb ik op de clubdag van Sancho ook nog een kijkje genomen in de ruilhoek. Natuurlijk nam ik zelf ook weer een tas vol mee om achter te laten in de hoek.... 
Mijn vondsten?


Mijn oog viel op wat glittertjes.... wetende dat mijn grietje daar heel blij van wordt. Verkleedkleren met glitters zijn favoriet. Ik moet nog wel even inspiratie op doen wat ik van deze glitterstofjes kan maken. Mocht je een tof idee hebben, ik houd me aanbevolen!!
Herken je stofje? Dan zou ik het leuk vinden te horen!


En voor de jongens nam ik ook wat mee. Mijn oog viel op het onderste stofje. Ik kocht die al eens in een coupon, samen met de persoon die nu nog een klein lapje in de hoek legde. Zij tipte me om deze nog mee te nemen als ik een lange mouwen trui wilde maken. Zij had daar namelijk net te weinig stof voor ;). Het bovenste robot stofje komt ook van haar.... daar kon nog wel een voorpand uit. Ach en ik ben de beroerdste niet om dat restje mee te nemen. De vrolijke blauwe vogelstof wordt vast ook een shirt.

2 opmerkingen:

 1. De grote oranje/rode lap met bloemetjes is van mij afkomstig ;-)
  Ben benieuwd naar wat je ervan gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super dank je wel!! Zag thuis pas hoe groot de lap was. Hij blijft voorlopig nog even liggen en dan in het voorjaar een zwierjurk voor dochterlief denk ik :).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...