maandag 27 november 2017

Sophies garden

Ik ben tussen alle bedrijven door druk bezig met een aantal geheime projecten. 
Je weet wel, geheim in de zin Sinterklaaskadootjes en nog wat anders waar ik mijn mond over moet houden. Sorry!

Het wordt wel een beetje race tegen de klok, ik had verwacht al wat verder te zijn, maar vorige week liep alles anders dan verwacht. Op woensdag ging middelste knul uit het gips... dat heeft hij precies 1 dag vol gehouden en nu loopt hij weer met dezelfde hand in het gips. Arme kerel... heb ik die trui niet voor niets gemaakt ;).  Ik hoop toch wel dat we nog maar 1 keer dit jaar naar de gipskamer hoeven... om uit het gips te raken. Duimen jullie mee?

Gisteren gingen we dan ook nog op kraamvisite bij mijn broertje, all the way to Groningen... tijd genoeg om eindelijk eens even in de auto die allerlaatste toer van Sophies garden af te haken, voordat ik mijn boek zou pakken. 

Sophies garden MaMarieke

Ik haak niet veel meer. Dit is echt mijn zomervakanties project geweest. 3 vakanties is hij mee gegaan, waarbij de 1ste 2 jaren het niet eens zo heel erg vlotte. Tja met 3 kinderen om je heen wordt het tellen best wat lastiger en dat is bij dit project wel echt heel belangrijk! Daarbij hadden we in de avonduren nooit veel licht op ons kampeerplaatsje. Nu dan eindelijk af. Ik vond het een super project. Heel veel van geleerd. Had nog nooit een reliefsteek gehaakt! Of ik hem nog ga uitbreiden? Ik verwacht het niet... maar zeg nooit nooit ;).

Gehaakt met Catona katoen van Scheepjes.

8 opmerkingen:

 1. Oh wat een mooi haaksel!! Lekker vrolijk. En wat sneu dat hij alweer in het gips zit, en zo snel alweer! Beterschap maar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij blijft gaaf! Ook ik maakte hem in (1) vakantie en thuis verder af...
  In bruin en creme tinten...
  Maar de originele kleuren trekken ook nog steeds! Zo gaaf!
  Misschien toch ook eens haken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan had je heerlijk veel tijd in je vakantie! Wauw :). Dit zijn overigens niet de originele kleuren hoor. Gewoon zelf wat gekozen, maar wel in de tinten van het origineel.

   Verwijderen
 3. Je maakt ons wel heel nieuwsgierig met die geheime opdrachten ... hihihi . Wel jammer dat zoonlief weer in de gips ligt. Hopelijk mag ie er snel af, want echt handig is dat niet.
  Sophie's garden vind ik prachtig en staat ook op mijn lijstje, dus ooit ...

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw erg mooi zeg, je haak-project😍!!!
  Wat rot zoonlief alweer in het gips zit, beterschap voor hem🍀.
  (Ik ben nieuwsgierig wat voor geheime projecten je allemaal maakt😊)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...