zaterdag 2 december 2017

Joepie, de Regina!

Eindelijk mag ik dan jullie laten zien waar ik afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Ik mocht het nieuwe Regina patroon van Sofilantjes testen. Echt zo ontzettend leuk is dat! 
Ik geniet er echt van, in mijn dromen komt het patroon terug, de opties, de lichtelijke stress dat het optijd af moet zijn. Tegelijk met nog een hele boel andere testers bezig zijn met dezelfde opdracht, een unieke kans.
Maar er zit ook echt een nadeel aan.... je moet je mond houden *proest*. Weet je hoe moeilijk dat is, als het ene na het andere pareltje onder je machine vandaan komt? 

Maar nu mag ik.... zitten jullie klaar voor de foto spam?

Ik moest maken:
Regina met geplooide mouw en gerimpelde cirkelrok, maat 7 jaar en dan versmallen naar maat 4 jaar.

Regina geplooide mouw, Sofilantjes, MaMarieke

De geplooide mouw vind ik echt feestelijk. Wel vond ik dat hij vrij wijd uitviel voor mijn tengere dochter. Je kunt natuurlijk uitgaan van de lengte maat en die versmallen, of van de breedte maat en die verlengen. Als testopdracht kreeg ik de eerste optie. De volgende jurk maakte ik op de andere wijze. Die ga je morgen zien :).

Regina Sofilantjes, MaMarieke

Foto's maken is altijd een uitdaging.... zeker bij deze jurk werd het nog lastiger voor dochterlief om stil te staan. Je zult straks zien waarom. 


Regina Sofilantjes, MaMarieke, uiltjes

De rok is gewoon geweldig! In de test groep kwam ik versies tegen waarbij de rok met biaisband afgezet was. Normaal doe ik dat niet zo snel... maar wauw dat geeft echt een super effect. Hij blijft dan nog voller hangen. Ik gebruikte overigens simpel elastisch biaisband. Werkt ook lekker snel ;).

Tja en toen begon het zwieren...

Regina Sofilantjes, zwieren maar

 en zwieren....

Regina Sofilantjes, zwieren maar

 Gaaf he?

Regina Sofilantjes, zwieren maar MaMarieke

Heb ik teveel gezegd? 
Dit is echt een topper vind ik zelf.... en mijn bijna 6 jarige dochter is het met mij eens!

Jullie hebben geluk, want vanaf nu tot en met maandag 4 december 23:55 uur kun je het patroon bij Sofilantjes online bestellen voor slechts € 6,05 in de sale!
Als je hier klikt, kom je direct bij het patroon.

Echt, het is een aanrader!
Helaas komt hij niet op papier uit, dus jullie zullen echt zelf moeten plakken of langs een drukker voor een A0 versie. Voordeel is wel dat je direct aan de slag kunt!

Ohja en als je de stoftabel wilt zien of uitleg er over wilt, ik schreef vanochtend een uitleg erover die je hier kunt vinden. 
*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze link een bestelling plaatst bij Sofilantjes, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou wordt het patroon niet duurder. Uiteraard doe ik dit alleen omdat ik volledig achter dit patroon sta! Maar volgens mij was dat al wel duidelijk uit mijn blogbericht

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...