dinsdag 19 december 2017

Crazy color mystery quilt, ik loop een beetje achter

In het begin van het jaar hebben jullie kunnen lezen dat ik met de Bernina Crazy Color mystery quilt mee doe. Heel actief ga je dan van start, maar al snel komt toch er van alles tussendoor waardoor ik nu zo'n half jaar achter lig op schema. Ach ik zal vast niet de enige zijn ;). 
Daarbij ga ik me er niet druk om maken. Ik heb in ieder geval de draad weer opgepakt en ben nu met blok 6 begonnen wat 15 juni uitgekomen is. 

Bernina Crazy Color mystery quilt 2017 blok 6

Ergens was ik ook vergeten hoe heerlijk rustgevend werkje het is. Gewoon niet te veel nadenken en veel kleur gebruiken. Ik word er vrolijk van!

Niet alleen met naaien lig ik achter, ook met het bloggen van de blokken. Dat ga ik gelijk goed maken met je. Hierbij mijn blok 3, 4 en 5!

Bernina Crazy Color mystery quilt 2017 blok 3

Bij blok 3 was de opdracht om uit de vrije hand het figuur te naaien in het lila vlak. Voor zo'n eerste keer vind ik het best oke. Maar wat lastig is dat om te doen!

Bernina Crazy Color mystery quilt 2017 blok 4

Als je goed kijkt, heb ik in blok 4 niet alleen met naaigarens gewerkt, maar ook met satijnkoord, haakgarens en wol. Over de draadjes en lintjes weer verschillende steken genaaid wat echt een leuk effect geeft.  

Bernina Crazy Color mystery quilt 2017 blok 5

Tijdens blok 5 heb ik geleerd hoe je op mijn machine losse steken kunt maken. Dus niet siersteken aan 1 rij, maar een enkele losse siersteek. 

Ben ik hier tenminste weer bij, kan ik lekker verder met blok 6. Ben overigens heel benieuwd of er meer zijn die aan deze quilt begonnen zijn. Mocht je ook een blog hebben, laat vooral je adres achter!
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...