vrijdag 1 juni 2018

Cessim shirt, nu optie B

Mijn favoriet :) :)
Nadat ik versie C genaaid had, proefde het naar meer. Oudste knul had echt genoeg t-shirts in de kast, dus mocht middelste knul ook wel een nieuw shirt hebben. Dat arme kereltje moet het zo vaak met de afdankertjes van zijn grote broer doen.... 

Ik had nog wat haaienstof over en middelste knul houdt gewoon zoveel van dieren dat dat stofje op zijn lijf geschreven was. Ook het color block stofje was snel in mijn kast gevonden. Nieuw patroon overgetrokken en wauw het aanpassen in lengte gaat bij dit patroon ook zo makkelijk. Laat ik daar nou van houden ;).

Cessim Sofilantjes, optie B, haaien

Ik vond dat V-halsje zo tof en wilde toch ook wel zeker weten of het weer in 1 keer goed zou gaan of dat het bij het vorige shirt beginners geluk was. 
Geloof jij het dat deze weer in 1 keer perfect zat? Het is echt de beschrijving die gewoon werkt. No worries dus meer voor V halslijnen!

Cessim Sofilantjes, optie B, color block, MaMarieke

Voor hem naaide ik een wijdte 8 jaar en lengte 11 jaar. 
Denk nou niet dat er niets klopt van de maten van Sofilantjes.... onze kinderen zijn gewoon lang. Tja papa is 2,03m en ze zitten nooit stil. Was ook een wonder dat ik deze 2 foto's voor elkaar kreeg om te maken. 

Ook dit shirt is al een aantal keren door de was geweest, het is 1 van zijn favo shirts geworden. :)

Wat je wellicht allang weet, is dat Sofilantjes altijd start met een release sale. Nu dus weer. Tot en met zondag 3 juni 23:55uur kun je het Cessim shirt patroon aanschaffen voor maar €6,05. Daarna zal de prijs €10,71 zijn. Helaas zul je wel echt moeten printen en plakken, of even het A0 bestandje laten afdrukken, want het patroon komt niet als papieren patroon uit. 
Dus wees slim, voordat je spijt krijgt ;).

Nog even alle opties voor je op een rijtje:

 Er zijn dus wat color block betreft 4 opties eigenlijk, de optie waar ik eerder over blogde staat hier niet bij, dat is de versie met alleen de ronde color block.
Dan heb je daarna nog de keus tussen korte mouw, lange mouw of halve mouw. En of dat nog niet genoeg is, ook bij de hals zijn er nog 2 opties: V-hals of ronde hals.
Genoeg keuze lijkt me.
*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze link een bestelling plaatst bij Sofilantjes, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou wordt het patroon niet duurder. Uiteraard doe ik dit alleen omdat ik volledig achter dit patroon sta! Maar volgens mij was dat al wel duidelijk uit mijn blogbericht

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...