donderdag 23 september 2021

Kamp vereist iets andere kledij

 De kledingkast van dochterlief bevat met name jurken, rokjes, tuniekjes met leggings en een enkel kort broekje (die Siem waar ze in gewoond heeft deze zomer ;) en 1 joggingbroek. 

Maar als je op kamp gaat met school, op de fiets, zo'n kleine 40 kilometer enkele reis en de juf nog even laat door schemeren dat zij een joggingbroek aan trekt en dat comfi kleding wel heel wijs is op de fiets, dan moet er genaaid worden aangezien 1 joggingbroek wel erg weinig is voor 4 dagen. Of nou ja, in principe kun je natuurlijk makkelijk leven in 1 joggingbroek gedurende 4 dagen, maar wat nou als je natregent... 

Dus de dag voor kamp ging ik nog snel even achter de naaimachine zitten en naaide ik deze super snelle joggingbroek voor madam. 

Domi Sofilantjes


Het werd een Domi van Sofilantjes, zonder zakken, wijdte 116, lengte 146.... dacht ik dat echt lang genoeg zou zijn, maar hij is spot on. Note to myself, kleine meisjes worden groot, volgende keer een maatje langer maken!

Stof lag nog in mijn voorraadkast. 3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n zachte joggingbroek. En een snelle naai voor mama, ook nooit weg😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, kom je weer een beetje terug in de flow! Heb afgelopen dagen nog andere dingen op de naaimachine gemaakt... Foto's volgen nog.

   Verwijderen
 2. een joggingbroek is altijd wel mooi meegenomen natuurlijk, die kan ze gerust anders ook nog vaak dragen. Mooi resultaat trouwens

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...