zondag 24 november 2013

Trui voor kleuter

Proefmodel trui

Een proefversie van een trui voor kleuter die ik vanaf blanco getekend heb. 
Polosluiting aan de buitenkant afgewerkt. Het liefste had ik de Kam snaps drukknoopjes in een donkere kleur gehad, maar desondanks dat alle kleuren op voorraad heb, zat daar geen passende kleur bij. De kleur is meer gelijk in het echt dan op de foto. Verder was zijn wens om buik-insteek-zakken te hebben. De jogging stofjes heb ik ooit eens gekregen en liggen al eeuwen in de kast. Prima om er een proefversie van te maken. De steekzakken doe ik volgende keer anders. Die laat ik dieper doorlopen. 
Straks wordt hij gepast, ik ben benieuwd naar de pasvorm. Hij loopt nu met zijn broer, zus en papa in Burgers Zoo rond, kon ik eindelijk eens op mijn gemak de trui afmaken!
De nieuwe versie zal van een heerlijk zacht mammoetstofje worden.

6 opmerkingen:

 1. Super leuk gedaan! Ik ben ook zeer benieuwd naar de pasvorm!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo blij, gewoon perfect passend in 1 keer! Mouwen lang genoeg, niet te strak, niet te wijd, zijn hoofd die er met gemak door ging..... wat veelal een probleem is. Kortom hij was zelf ook helemaal happy.... wil alleen nog letters erop hebben. Dus dat moet nog even geflockt gaan worden!

   Verwijderen
 2. Stoer!!! En een goede oefening die polo hihihi... Moet ook in de techniekenmap straks....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die sluiting heb ik al af en zit mooi in mijn map.... daarom durfde ik hem nu ook aan! :)

   Verwijderen
 3. Leuk hoor! Wat goed dat je eerst een proefversie maakt. Wat zit er precies voor kraagje op? Kan het niet zo goed zien.

  Hij lijkt heel smal in de schouders? In verhouding tot de "buikpartij". Maar dat is misschien vertekend als het toch goed past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne trui - zelfs voor een proefversie.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...