vrijdag 18 juli 2014

Korte broek voor peuter, help.....

... hoe krijgen jullie het toch voor elkaar om van die prachtige foto's op model te kunnen nemen? Zelfs met dit warme weer bleef ons madammeke maar heen en weer rennen in haar nieuwe korte broek. Die ene seconde dat ze stil stond, was om de broek aan- en uit te trekken. Mijn excuses dus voor de wazige foto's maar een impressie krijgen jullie er misschien toch van. Tja en eerst een broekje dragen en daarna op de foto zetten is ook niet de juiste volgorde gezien alle kreukels en plooien. 


korte broek, katoen, eigen ontwerp

impressie korte broek

patroon: ik gebruikte het basispatroon van dochterlief wat ik in het najaar getekend heb. Alleen haar lengte is veranderd en centimetertje smaller geworden. Ik maakte toen deze twee broekjes voor haar.
Een heel simpele uitvoering, zonder zakken (ook zeer praktisch voor de was, scheelt toch weer 2 zakken checken ;) ) en met nepgulp en elastiek in tailleband.

Stofje: zacht katoentje wat ik nog had liggen, ik maakte er al eens een omkeerbaar zonnehoedje voor de baby van Allset voor.

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ps zonnehoedje wordt nu veel gebruikt met dit weer hihihi

   Verwijderen
 2. lastig fotograferen inderdaad. Met de zonen09 foto's heb ik Koen een bezem of een stuk speelgoed gegeven, dan kon ik foto's maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk broekje! Misschien een ijsje beloven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...