dinsdag 27 februari 2018

Super gezellige en stimulerende naaidag

Afgelopen zaterdag heb ik weer een super gezellige en stimulerende naaidag hier gehad! 
Als eerst moest mijn atelier opgeruimd worden om uberhaupt hier met 4 vrouwen te kunnen naaien, een win win situatie ;). 

MaMarieke atelier

Check, gelukt! Op de knip tafel ligt een rol stof klaar waar ik wat van zou gaan maken.
Manlief had toch heel duidelijk zijn wens op tafel gelegd dat hij weer eens aan de beurt was en nog wel een trui nodig had... en ik kon hem geen ongelijk geven toen ik de gaten in een trui zag van hem ;). In de laatste sale van Makerist kocht ik een paar patronen.... waaronder ook een paar mannenpatronen. Ik koos er 1 uit, hij gaf zijn goedkeuring en koos de stof.

naaidag MaMarieke

Om 9:30 begonnen we..... en uiteindelijk ging Neeltje van Stofgoed als laatste weg om iets voor 23:00 uur. Super gezellig was het! Super veel genaaid is er.... en gelachen en gekletst en elkaar enorm gestimuleerd!

wat er oa genaaid is op de naaidag bij MaMarieke

Tja en dan neem je vooraf voor om van alle kledingstukken die gemaakt zijn of waar aangewerkt is een foto te maken.... en dan is iedereen weg en is het toch niet gelukt. Ach nou ja. Een kleine greep:
linksboven: een Solis en Foliis
rechtsboven: een Cicero en Semper
linksonder: een prachtige jeans jurk en 2 keer de Nivalis 
rechtsonder: detail van de jeans jurk

Wat ik naaide? De trui voor manlief van een patroon van Makerist wat ik nog niet eerder naaide en 2 truien voor mezelf :). 
Dat ga je binnenkort zien... er moeten nog foto's gemaakt worden ;).

Naar aanleiding van deze super dag heb ik een plan bedacht.... ik moet er nog even op broeden, maar heel snel lees je meer hierover!2 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie leuke dingen gemaakt zeg! (En wat vond ik het jammer dat ik er niet bij kon zijn! Dus hopelijk kan ik de volgende keer wel)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...