donderdag 25 juni 2020

Ik wil een echte bikini

De hittegolf is volop gaande. In de tuin staat een heerlijk zwembad en dochterlief plonste er steeds met haar zwempak in. Haar grote wens was een echte bikini, met bovenstukje want dat is wel echt stoer ;). Kopen is geen optie gezien haar formaatje en dus waagde ik me voor het eerst aan zwempakken stof en maakte ik ook voor het eerst een bralette. Tijdsdruk zat er echt niet achter hoor.... maar morgenochtend (vandaag dus) moest het af zijn ;). 

De zwembroek maakte ik een paar dagen geleden al, vergeten op de foto te zetten, dus die volgt later nog. Ik gebruikte daar gewoon het primrose patroon van Bellasunshinedesigns voor. Als de broek droog is, zit hij perfect, maar zakt toch wat als hij nat is. Die moet ik dus nog wel even wat innemen.


bralette boodesigns

Op insta zag je al dat ik ermee bezig was geweest. Toen vroeg ik ook naar tips voor de top... en zo vond ik de bralette van Boodesigns, een gratis patroon

bralette boodesigns

De bandjes waren iets te lang, dus die heb ik snel even wat ingekort. Het is niet mijn beste naaisel, deze stof heeft echt wel meer oefening nodig, maar prima draagbaar. 
En nog belangrijker.... ze is er super blij mee!

De zwempakstof komt nog bij Stoffenfeest vandaan.
Ik maakte breedte 5 jaar en lengte 9 jaar


2 opmerkingen:

  1. Het topje zit in ieder geval als gegoten (en dat het niet je beste naaisel is...? Ik vind hem super netjesšŸ˜ƒ!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof geworden, ze kan zo zeker en vast van de vakantie genieten

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...