maandag 26 mei 2014

Verhuizen en laatste weggeef pakket van mei!


Dit weekend heb ik mijn shop naar een tijdelijke plek verhuisd aangezien onze grote oude schuur binnenkort verbouwd gaat worden. Het was een behoorlijke klus, maar ik ben blij met mijn nieuwe onderkomen. 
Wel was het vandaag raar om met een sleutel ons woonhuis te verlaten om buiten om naar de shop te gaan. Het leek opeens meer "werk" dan normaal. Voelt goed en mijn nieuwe plekje is heerlijk!

MaMarieke webshop

Toen ik vandaag mijn bestellingen aan het inpakken was, kwam manlief spontaan binnen en ging vlaggetjes ophangen. Want het mocht best wat gezelliger en feestelijker zijn! Het is zo'n schat!

Prachtig uitzicht op de wei en in de verte op de moestuin, met een beetje geluk (of pech want ondertussen wordt het een heuse plaag) wat wilde konijnen, vogeltjes of spelende koters. Heerlijk toch? 

Moederdag tas, mamarieke bestellingen

En voor als het iemand interesseert.... in deze tas gaan alle bestellingen sinds 11 mei moederdag, als ik naar de post ga. Heeft mijn oudste knul gemaakt voor moederdag. Ben er zo blij mee! 
Overigens ook een prachtige tas van kleuter gekregen en een tas van peuter. 

Tot slot is het alweer de laatste week van mei. Dat betekent dat er nog 1 weggeefpakket verloot gaat worden! Dit keer gaat de aktie weer via facebook.

Weggeefpakket mamarieke, framilon, prym, schmetz

Wat zit erin? 
* 5m Framilon 8mm
* 5 Schmetz universele naaimachine naalden 80/12
* hoeken en kanten vormer van Prym
* 1m biaisband met randje kant in kleur naar keuze

Wil je een kans maken om dit pakket te winnen? Ga dan naar mijn facebook pagina en laat daar een reactie achter bij het specifieke bericht!


3 opmerkingen:

  1. Gaat nu echt beginnen, je grote project! Top! Hulp nodig?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het komt allemaal in orde daar bij jou!Toffe tas van je zoon zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lief dat ze zulke mooie tassen voor je gemaakt hebben. Succes met de verbouwing en je nieuwe plekje. Gaat beide vast goedkomen. Jammer dat ik geen facebook heb, weet ook nog niet of ik daar wel mee wil beginnen. Anders had ik graag meegedaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...