vrijdag 31 maart 2017

beestjes, allemaal beestjes

Kever Billie zonen09

Onze middelste houdt wel van beestjes. Heeft zijn eigen museum op zijn kamer, vangt beestjes, bekijkt ze onder de microscoop (soms ontsnapt er dan een miljoenpoot waar ik dan weer iets minder blij van word). Dol gelukkig is hij dan ook dat eindelijk de lente begint en de beestjes weer te vinden zijn. Toen ik dit stofje met kevertjes ergens tegen kwam, vond ik dat dus ook op zijn lijf geschreven. Gelukkig dacht hij er net zo over!
Eerst maar een test Billie gemaakt van Zonen09. Want die kerels groeien he?! Ongelooflijk.... 

Uiteindelijk is de breedte perfect, maar mag de lengte nog wel wat meer zijn.... maar zeker voor nu in het voorjaar nog wel draagbaar!

En op de eerste warme dag hoort er een ijsje bij toch?

5 opmerkingen:

 1. Leuk weer zeg:-). Hier ook zulk soort lichaams verhoudingen bij de kids;-). Ik heb vorig jaar bij naailes een basis patroon van een shirt voor onze jongste getekend (vanuit het niks, helemaal op zijn afmetingen) inmiddels heb ik dat patroon alweer 2× een maat groter moeten tekenen omdat kereltje zo snel groeit. En daar maak ik dan weer allerlei variaties mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super is dat tekenen he? Maar je blijft bij die gasten wel bezig inderdaad als ze zo hard groeien. Nu had ik zoveel haast.... zelf tekenen doe ik ook wel, maar had ik nu echt geen tijd voor en ik borduur nu mooi verder op dit patroon :).

   Verwijderen
 2. Heerlijk toch dat je zo door de juiste stoffen te kiezen van die persoonlijke shirts kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...