zondag 22 april 2018

I just love those summerdays!

Wat is het vandaag toch heerlijk! 
Ik geniet nog volop van de prachtige voorlopig laatste zomerse dag in de lente! Vandaag lekker een dagje rondom huis. Beetje in de tuin werken, genieten van en met de kinderen, tussendoor de was doen..... ach je zult het wel kennen.

Toen ik vorige week de weersverwachting zag van deze week, naaide ik nog snel een zomerse Nivalis voor mezelf. Hij draagt zalig! Het stofje shopte ik bij mezelf. Ik kocht deze in bij de groothandel en wist gewoon dat ik er ook iets voor mezelf van ging maken. 

zomerse Nivalis Sofilantjes

Het is ook zo'n super snel patroon! Zit zo in elkaar en er zit een geweldige beschrijving in om het patroon aan je eigen maten aan te passen. Altijd al een fijne uitleg voor een FBA willen hebben? Nou die vindt je in dit patroon. Vorig weekend naaide ik samen met Annemiek, de ontwerpster van Sofilantjes, en zei ik haar nog dat ik zo happy was met haar uitleg! Alleen daarom al raad ik het patroon aan!
Overigens diepte ik de halslijn wel uit voor dit exemplaar.

zomerse Nivalis Sofilantjes, halslijn

Ik werkte de halslijn gewoon af met een tricot bandje en stikte het door met de coverlock.

zomerse Nivalis Sofilantjes, MaMarieke

De mouwen werkte ik op dezelfde manier af.

zomerse Nivalis Sofilantjes, prima voor wat activiteit

Een super comfi jurk waar je prima mee in de tuin werkt, actief op de trampo bent en lui in de schaduw (of zon als je daar blij van wordt) kunt vertroeven.


*Sommige links in deze post zijn affliliate links. Dat betekent dat als je via deze link een bestelling plaatst bij Sofilantjes, ik een kleine bijdrage daarvoor krijg. Voor jou wordt het patroon niet duurder. Uiteraard doe ik dit alleen omdat ik volledig achter dit patroon sta! 

2 opmerkingen:

  1. een heel leuk zomerjurkje, ik duim voor veel mooie dagen om het te dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat jurkje roept om mooie dagen! Leuk stofje en het jurkje ziet er heel comfi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...