vrijdag 13 april 2018

Watch out, sharks!

Soms verbaas ik me er over hoe hard die koters groeien. De oudste had geen passend tshirt meer in de kast, dus moest ik wel aan de slag voor hem. Aangezien ik met spoed een shirt voor hem moest maken, had hij beperkte keus uit de stapel al gewassen stofjes...... 

Billie ZOnen09 sharks

Hij koos voor haaien. Ik begrijp zijn keuze wel die stof is echt zoooooo gaaf, echt onwijs scherpe print.

Billie ZOnen09 sharks

Ik naaide voor hem weer een Billie van Zonen09. Onlangs maakte ik voor hem een Regem van Sofilantjes, maar zijn voorkeur ging toch uit naar de Billie. Die vindt hij lekkerder zitten ofzo. Ach en ik ben niet moeilijk.... soms dan ;). Welke maat het precies is weet ik eerlijk gezegd niet. Het is de versie die ik vorig jaar ook voor hem naaide, alleen heb ik er 4cm extra lengte aan toegevoegd. 


stil staan is een kunst

Tja en een fotosessie vindt hij echt maar niets... en stond vrijwel niet stil... vooral een beetje dwars zijn als het kan ;). 

Patroon: Billie Zonen09 raglan


11 opmerkingen:

 1. Deze stof ligt hier ook klaar voor shirts. Echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? middelste knul wil hem ook nog... en dochterlief eigenlijk ook.

   Verwijderen
 2. Super gaaf! Billie is hier ook hèt favoriete patroon (voor alledrie) de mannen, juist omdat het zowel met 'normale' als ook met raglan mouwen gemaakt kan worden. (Ik heb het zelfs al voor dochterlief van 16 gebruikt toen zij met specifieke wensen voor een shirt kwam😉) Zo'n heerlijk patroon😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem vooral vanwege de raglan zo geweldig. De oudste heeft wat bredere schouders en dat gaat super zo (zonder dat ik schouderaanpassingen hoef te doen ;) iets met lui zeg maar gerust.

   Verwijderen
  2. Precies. Juist omdat je keus hebt tussen raglan en gewone mouwen😊. De jongste maakt het hier niet uit welke mouwen hij draagt, dus voor hem wissel ik af. De oudste heeft het liefst raglan mouwen en manlief het liefst gewone mouwen. En dat allemaal van hetzelfde patroon (oké, wel de kinder en de volwassen versie😉)

   Verwijderen
 3. Super coole shirt! Knap gedaan! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...