vrijdag 27 april 2018

Kids clothes week dag 4

of nou ja, eigenlijk is het vandaag al dag 5 natuurlijk, maar ik naai eigenlijk met name s avonds als de kinderen op bed liggen en al het werk gedaan is ;)

Dus stand na 4 dagen KCW.

Diegene die me ook volgen op insta op @mamariekes , hebben al gezien dat ik zowel woensdagavond als gisterenavond weer achter de naaimachine te vinden was. 

Gisteren was ik moe, had ik letterlijk een uurtje de tijd tussen het naar bed brengen van de jongste en het gaan sporten. Geen zin in lastige projectjes en dus had ik overdag al bedacht dat ik maar eens leggings voor de kleine griet moest maken. Er hing nog zo'n toffe foras jurk in de kast die nog niet gedragen was bij gebrek aan legging of maillot in de goede kleur. Daar moest verandering in komen. 

AnniNanni legging

Ik gebruikte het AnniNanni patroon wat ik laatst al eens gemaakt had. Zit prima en is heerlijk snel in elkaar gelockt. Voor deze jurk een oranje exemplaar.... toevallig dat het vandaag dan Koningsdag is en zij dit setje uit haar kast getrokken heeft toen ze de oranje legging zag liggen.

AnniNanni legging, Foras jurk Sofilantjes

Toch heerlijk zwieren met de Foras jurk met cirkelrok ;).
Die leggings zitten zo in elkaar, dus ik bedacht dat ik gelijk nog wel een rode versie kon maken. Volgens mij ben ik meer tijd kwijt met wisselen van kleuren garen dan het eigenlijke naaiwerk ;). 
Dankbaar werk in ieder geval.


De rode tricot had ik gewoon nog in de voorraadkast liggen, de oranje tricot heb ik maar eens geshopt.


Uiteraard werkte ik de naden af met de coverlock. Zo fijn is dat.Nou waren dit 2 snelle tussendoor projectjes, want ik ben eigenlijk bezig met iets wat meer aandacht nodig heeft zoals ik dinsdag al schreef. 

Het is nog niet af, maar de eerste passessie is geweest en ik kan weer verder :). Hij wordt leuk!!

hemd - kcw

Zo leuk om gewoon weer eens katoen te naaien! 

Patroon: legging: AnniNanni

Ohja en de komende 2 weken is het meivakantie. De verzending gaat gewoon door, alleen kan het iets langer duren dan je gewend bent voordat je bestelling verzonden wordt, tot maximaal 4 werkdagen (maar waarschijnlijk wel eerder ;) ) . 


5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit. Leggings moeten er hier eigenlijk ook weer genaaid worden. Mevrouw groeit (ahum). Ook ik heb lekker genaaid. Fijn is dat om je kop leeg te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk geworden! Ik heb een 2 shirten voor mijn jongens gemaakt van het patroon zonen 09...alleen ik weet niet hoe ik foto's moet toevoegen. En daar wou ik een stukje snap pap onderaan maken maar geeft dat niet af..vind het zo eng..ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, geeft niet af! Tenminste ik heb alle kleuren al gebruikt en nooit heeft het afgegeven. Gewoon doen!!

   Verwijderen
 3. Welke stofjes bij jou zijn geschikt voor jongensshirt leeftijd 18 en 19 jaar...heb je misschien suggesties..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...