woensdag 9 januari 2019

Ik ben er nog!

Het is even stil geweest hier. Je kent het wel, drukke decembermaand met nog een paar extra bonus zaken die je er zomaar bij krijgt waardoor de laatste weken van het jaar en begin van dit jaar, heel wat anders verlopen.

Maar ik heb niet stil gezeten. Tussen alle zorgtaken door heb ik af en toe een beetje tijd voor mezelf kunnen vrij maken en waar kun je nu beter relaxen dan achter je naaimachine? Tenminste dat geldt voor mij dan. 

crazy color mystery quilt-blokken aan elkaar zetten


Aan het einde van 2018 heb ik eindelijk de crazy color mystery quilt van 2017 afgemaakt. Een heel voldaan gevoel geeft dat en ben heel blij met het resultaat! Ik wilde hem eerst in mijn atelier hangen, maar manlief wilde hem in huis hebben :). Dus hij heeft een mooi plekje gekregen. Ik word zo vrolijk van de kleuren!


crazy color mystery quilt 2017
Wat close ups van de losse blokken vind je hier.

Dan liep ook de digitale patronen uitdaging nog samen met Jos de laatste maanden van 2018. 
Tot het einde van het jaar was mijn doel om 8 digitale patronen te gebruiken. Uiteindelijk heb ik er 9 gebruikt, dus doel gehaald. 
Wel heb ik iets geleerd van deze uitdaging..... een uitdaging die zolang loopt werkt voor mij niet. Ik ervaar het soms als verplichting, het tijdsbestek vond ik te lang en het voelt dan meer als een "moetje". Laat ik nou juist van dat laatste niet houden. Ik houd van naaien, maar niet van moetjes.... en dus heb ik wel besloten om niet meer van dat soort lange uitdagingen aan te gaan. 8 opmerkingen:

 1. Wat een werkje! Moetjes zijn inderdaad niet fijn bij een hobby, ik vind eerder korte uitdagingen fijn of gewoon het voornemen om eerst op mijn pc te kijken wat ik heb voor ik iets koop, voornemens mogen mislukken toch 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha daar heb je gelijk in! :) :). Fijn te lezen dat ik niet alleen zo erover denk!

   Verwijderen
 2. Hij is heel mooi geworden zeg😍. Ik heb bij een quilt altijd het idee dat hij ook functioneel moet zijn en als deken ofzo gebruikt moet worden. Maar nu ik jouw quilt zie, pas ik mijn menig aan: dit is een mooi kleurrijk schilderij😃!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai dat is nogal een werk zeg. Aan zoiets begin ik zelfs niets. Maar prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) het was natuurlijk een Mystery project, dus op voorhand wist ik ook niet wat ik kon verwachten. Zijn inderdaad heel wat uurtjes en heel veel garen in gaan zitten. Maar denk niet dat ik zoiets ooit nog ga maken, een andere quilt wel.. maar ben echt wel heel blij met het eindresultaat. Soms moet je eens in het diepe springen :).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...